StoryEditorOCM
Promo arhivuz mnoštvo lampica, zvjezdica i blagdanskog dekora

Nikad ljepši, slađi i veseliji Advent u Jokeru

Piše PROMO
30. studenog 2018. - 19:55

Hladni su i kratki dani, ali srca su nam sve toplija jer počinje vrijeme Adventa, mnogima najdraže doba u godini, kada je sve, u očekivanju blagdana svjetla, nekako svečanije, ljepše i veselije. Tako je i centar Joker ovih dana osvanuo u pravom blagdanskom ozračju – uz mnoštvo lampica, zvjezdica i blagdanskog dekora, u Joker je stigla i slatka kućica Djeda Božićnjaka koja je posebno razveselila one najmlađe.

A kako bi uz nezaboravan blagdanski ugođaj svojim posjetiteljima pružili dodatne lijepe trenutke za sjećanje, u Jokeru su pripremili bogat program tijekom cijelog prosinca. Tako vas svake subote u Jokeru očekuju tople i mirisne fritule, a nedjelje su rezervirane za najmlađe -  u jutarnjim terminima uživajte u zanimljivim blagdanskim radionicama za vješte ručice, a nedjeljna poslijepodneva provedite uz vedre dječje predstave i nastupe. U Jokeru se uz slatke darove družite sa Svetim Nikolom, Svetom Lucijom te (cijeli tjedan pred Božić) s Djedom Božićnjakom. A za kraj, najmlađi će dočekati i dječju Novu godinu uz puno smijeha, plesa i dobre zabave.  

Tu je i neizostavno besplatno blagdansko zamatanje poklona, kako bi kupnja blagdanskih darova za najmilije prošla bez stresa.

Detaljan program svih događanja u prosincu pročitajte na linku: https://www.joker.hr/advent-u-jokeru-kod-nas-je-najljepse/

Vidimo se nanezaboravnom Adventu u Jokeru!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 17:36