StoryEditorOCM
Promo arhivODBROJAVAJU DO KONCERTA

I hrvatski reprezentativci jedva čekaju koncert Miše Kovača 22. prosinca u Spaladium Areni

Piše Promo
19. studenog 2018. - 11:37

Mišo Kovač i nogometaši Hajduka, ali i hrvatske nogometne reprezentacije vole se javno. Svi, pa i hrvatski reprezentativci odbrojavaju do najvećeg koncerta godine u Splitu. Onaj Miše Kovača, pod nazivom 'Samo nas nebo rastavit može' u Spaladium areni 22. prosinca. Ovaj koncert o kojem bruji cijeli Split i Dalmacija jedva čekaju i izbornik Zlatko Dalić, te nogometaši Ante Rebić, Lovre Kalinić, Ivan Perišić i Nikola Vlašić. Naši reprezentativci su veliki obožavatelji Mišinih pjesama, te su se u znak podrške koncertu fotografirali s koncertnim majicama.

 

Mišo u vezi hrvatske reprezentacije dodaje: „Nisam propustio niti jednu utakmicu naših nogometaša u Rusiji. Imao sam osjećaj kao da sanjam. Oni su sve pobijedili. Protiv Francuza su izgubili zato što je sudac svirao jedanaesterac za Francusku. Nažalost, tu smo bili bespomoćni. Mora se znati da je ispao Messi i Ronaldo, dva najbolja na svijetu i da je naš Luka Modrić proglašen najboljim igračem svijeta“.

Proteklog vikenda u Frankfurtu se održala 10. Hrvatska noć, koncertni spektakl gdje je nastupilo mnoštvo hrvatskih pjevača, ali najveće oduševljenje je nastalo kada se na pozornicu popeo Mišo Kovač. Skoro 13 000 ljudi u glas je pjevalo najveće Mišine hitove te su mnogi nakon koncerta rekli da dolaze u Split na Mišin veliki koncert.

Ulaznice za koncert koji ne smijete propustiti su u prodaji  putem sustava Croatia Tickets i Eventim i to po cijeni: 99 kuna za parter, te 129 kuna za tribine.

Miši će se na pozornici ovog velikog koncerta pridružiti i glazbeni gosti- kćerka Ivana Kovač, klapa Rišpet te gost iznenađenja. Ulaznice za ovaj koncert se prodaju veliko brzinom, stoga požurite i na vrijeme osigurajte svoje mjesto u dvorani i zajedno s prvim brkom estrade pjevajte pjesme uz koje smo svi odrasli.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 22:53