StoryEditorOCM
Promo arhivDalmatinske delicije uz obilje zabave:

Dalmatia Fun, Food & Wine fest u Fun Parku Biograd

Piše PROMO
12. rujna 2018. - 17:09

Spoj vrhunske zabave i ukusnih dalmatinskih delicija čeka vas u subotu 22.09.2018 u najzabavnijem mjestu na Jadranu. Fun Park Biograd odličan provod na 26 zabavnih atrakcija zapakirao je u dalmatinsko ruho zvuka i okusa.

U gastro ponudi naći će se tako dalmatinski aduti:  dagnje,lignje, girice, srdele, inćuni, slane srdele, pršut, sir, masline, vino, domaći kruh i fritule, a za muzički dio pobrinuti će klapa Fumada, poznata po izvedbama nezaboravnih dalmatinskih pjesama.

Za samu uvertiru ove dalmatinske fešte  Fun Park Biograd pripremio je odličnu zabavu za velike i male: Tricycle Trauma akrobatsku predstavu , gađanje lukom i strijelom, a u svijet iluzije odvest će vas mađioničar Rico. Park se otvara od 12 h a uz dalmatinsku feštu za sve posjetitelje na zabavnom tanjuru naći će se atraktivni sadržaji i vožnje na čak 26 atrakcija. Započnite pomorsku bitku na lađama , provozajte se kroz jurski park ili pak ostanite bez daha na roller coasteru, projurite u ludoj vožnji kroz svijet Aliena ili hrabro kroz kuću strave i posjetite 7D kino-jedino na ovim prostorima i budite dio nezaboravnih bitki sa vanzemaljcima i banditima. Prođite kroz tematske vožnje, provozajte se kroz različite dimenzije i zaustavite se na okusima i zvukovima Dalmacije - dovoljan razlog da već sad pakirate kofere za ovo nezaboravno putovanje!

Raspored programa:

15h - gađanje lukom i strijelom

16h -Tricycle Trauma akrobatska predstava

17h – Magic Rico

18h - Klapa Fumada

Funpark se otvara u 12 h  a program počinje već od 15 sati , ulaznica od 130 kn uključuje vožnje na svih 26 atrakcija.

Više na:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 22:25