StoryEditorOCM
Promo arhivPRETPREMIJERA

Sila se probudila sinoć u Cinestaru 4DX Mall of Split

Piše PROMO
14. prosinca 2017. - 11:58

Od danas pogledajte film Ratovi zvijezda: Posljednji Jedi u CineStar kinima u Splitu

Najveći fanovi okupili su se sinoć u novootvorenom CineStaru 4DX u Mall of Splitu te su u iščekivanju pretpremijere novog nastavka franšize Star Wars, bili oduševljeni ponudom Cinema Bara. Svi s ulaznicom za Ratove zvijezda: Posljednji Jedi ostvaruju 30% uštede na cjelokupnom asortimanu pića, a ta ponuda vrijedi čak do 17.12. tj. do kraja tjedna.

Tako će pravi fanovi ovog dugoiščekivanog filma, osim sto će uživati u najmodernijoj laserskoj tehnologiji, 4DX dvorani s 15 efekata ili eXtreme projekcijama, uživati i u popustima u baru koji uz film nudi cjelovečernji izlazak.

Neki su se fanovi na Star Wars partyju u CineStaru pojavili i kostimirani, a svi su se družili i fotografirali s Darthom Vaderom, dok ih je u Jokeru dočekao Stormtrooper. Svi koji svoju fotografiju do 17.12. objave na društvenim mrežama Facebooku ili Instagramu uz hashtag #VolimCineStar mogu osvojiti vrijedne nagrade iz filma.

Obzirom da je potražnja za ulaznicama velika, u dva CineStar kina u Splitu - Joker i Mall of Split najveće su šanse pronaći ulaznicu za nadolazeći film, a ona vam garantira 30% popusta na sva pića u Cinema Baru od 13. do 17.12.

Sve detalje pronađite na www.blitz-cinestar.hr/star-wars-meet-up-u-splitu

Kupovina ulaznica na www.blitz-cinestar.hr/split

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 09:55