Scena Promo

SLAVKO SOBIN PORUČUJE

Kakav Opara?! Kakav Kerum?! Za splitsku politiku JA sam serum!

SLAVKO SOBIN PORUČUJE

Dragi moji Splićani, kad vam ja dođem na vlast, na Rivi gradimo parkiralište i vez za Todorićevu jahtu! – poručuje poznati glumac uoči izvedbe u LORI 3. studenoga 2017. u 21 sat
 
Kad vam ja dođem na vlast, na Rivi ću napraviti privatno parkiralište i benzinsku, ljudi se ionako žale da nemaju gdje parkirati, pa eto im. I odmah do toga ide privatni vez za Todorićevu jahtu. Dragi Splićani, ne brinite, neće to vašu gradsku upravu ništa koštati, vama ćemo samo dići poreze! – obećaje to najkorumpiraniji i najkarizmatičniji kandidat kojeg je Lijepa Naša do sada vidjela – Slavko Sobin, uoči splitske izvedbe urnebesne komedije Političar, koja će se održati 3. studenoga 2017. u Lori.

Iza ove predstave, koja je već oduševila i na noge digla brojna hrvatska mjesta, stoji autor Ladislav Prežigalo, dramaturg i redatelj Igor Weidlich i dobro poznata B GLAD Produkcija, poznata po hit spektaklima Footloose, Crna kuća – mjuzikl u boji, Loptice i najaktualnijem mjuziklu Pacijenti,koji su čak deset puta napunili veliku dvoranu Lisinski.

Jedan mračni kut restorana, jedna politička misija i pet urnebesnih likova – seljačina, mladi revolucionar, ginekolog koji želi zaštititi neke svoje mutne poslove, stari politički lisac koji mijenja stranke kao kapute i ambiciozna direktorica jedne banke. Svi oni žele vlast i svi oni žele zbrinuti sebe. A sve ih utjelovljuje jedan glumac – Slavko Sobin.

Narod političare treba slušati, a za to im moramo nešto i obećati. A ja radnicima obećajem dvostruko veće plaće, bebama poticaje za pelene i gaće, penzićima besplatnu kavu, a mladima besplatnu travu! Pelješki most, ako treba, gradit ćemo do Afrike! Naš narod voli obećanja i zato sam siguran u svoju pobjedu na izborima, koji god bili – kaže Sobin.

Za splitsku izvedbu „Političara“ 3. studenoga 2017. u 21 sati u dvorani LORA u prodaji je samo ograničen broj ulaznica, a svoje mjesto u publici možete osigurati online putem sustava www.croatia-tickets.com.

Naslovnica Promo