Scena Mozaik

obožavateljice popularnog pjevača POHARALE ŠTANDOVE Sa SEKSI RUBLJEM

Na splitskom pazaru zbog Čole planuli ređipeti

obožavateljice popularnog pjevača POHARALE ŠTANDOVE Sa SEKSI RUBLJEM

U našem terenskom istraživanju došli smo do još jednog zanimljivog otkrića - ne samo da je planula ženska oprema, nego su rasprodane i - muške tange!

Pričam anđelima / liče mi na bebe / kako nisam sreo miliju od tebe...- čak i sladunjavi stihovi poput ovih, ako su iz njegova grla, zvuče kao dobar povod za delirij.

 Zdravko Čolić, glazbena zvijezda koja je rasprodala Arenu Spaladium, u nedjelju će biti krivcem slične, masovne pojave. U nemogućnosti da svog ljubimca uvuku u krevet i svuku sve s njega, mnoge su žene pribjegle “planu B” - opskrbile su se erotskim rubljem kojim će ga zasuti na pozornici.

No, financijska kriza “okrpila” je i ljubav, pa su se tako Čolićeve obožavateljice - nakon što su izdvojile oko 150 kuna samo za ulaznicu - za iskazivanje naklonosti utekle ekonomičnom rješenju - kupnji grudnjaka, tanga-gaćica i samostojećih seksi-čarapa na Pazaru, gdje je takva roba kudikamo jeftinija negoli u buticima.

U našem terenskom istraživanju, pak, došli smo do još jednog zanimljivog otkrića: ne samo da je planula ženska oprema, nego su rasprodane i - muške tangice!

- Da vam pravo kažem, najviše sam prodala korzeta, i to u tri dijela, s halterima i tanga-gaćicama. Isplati se - samo 69 kuna - a na pozornici će se bolje vidit, lakše je napisat ili zakačit broj mobitela na veću površinu - iskusno je primijetila Ljiljana Limić na specijaliziranom štandu nad usjekom pruge.

- Zrelije žene više kupuju gornje dijelove rublja, dok klinke kupe po nekoliko pari tanga-gaćica “za stavit u džep”, kričavih boja. Čujte, jeftinije je. Jedne gaćice su deset kuna - ističe Ljiljana, uz napomenu da “tko kupi veću količinu, od kuće dobije i popust”.

Gordana iz obrta “Lahor”, pak, bilježi pojačan porast prodaje rublja “općenito”, naivno to pripisujući nadolazećem Valentinovu.

Zanimljivo je, međutim, da seksi-asesoar ovih dana najviše kupuju bakice.

No, pravu poslasticu priuštio nam je Enes (obrt “Ena”), kojem je naš posjet rasvijetlio misterij na njegovu štandu - streloviti porast potražnje za samostojećim svilenim čarapama.

- Vidi vraga; bilo mi je nešto čudno da se toliko traže baš takve, ali valjda povoljna cijena od 35 kuna sve objašnjava. Osim toga, samostojeće čarape imaju silikonskih dijelova, pa dobro lete do bine ako se uhvati zalet - zaključuje Enes.

lenka gospodnetić                                  
foto: m. todorić, d. horvat / cropix  

Idu dobro i XXL bokserice

Imalo to veze s Čolićem ili ne, u obrtu “Ena” bilježe i veću prodaju XXL bokserica (12 kuna komad), dok su u prodavaonici “Guida” na Mažuranićevu šetalištu prodali do jedan komad muških tangica! Povjerila nam je to Željana Krolo, vlasnica, koja je već naručila “pojačanje”.Naslovnica Mozaik