Scena Mozaik

BEZOBRAZLUK U SUSJEDSTVU

Nevjerojatno drzak potez: postavili mobitel kako bi snimali tuširanje studentica

BEZOBRAZLUK U SUSJEDSTVU

Netko je u studentskom domu u Skoplju napravio nevjerojatan, i bez premca drzak potez: postavio je mobitel s vanjske strane na vrh prozora ženskog toaleta, kako bi mogao snimati studentice dok se tuširaju! Pozornost je uređaj, vidljiv dakle s vanjske strane fasade doma "Kuzma Josifovski Pitu" uočio izvjesni mladić Nino.

Da bi bez prestanka mogao snimati studentice dok se tuširaju, telefon je bio uključen u produžni kabel za struju postavljen na simsu. "Napravu" za tajno snimanje djevojaka u studentskom domu Nino je po uočenju fotografirao, a te fotografije, uz komentar da se radi o bolesnim umovima, postavio je na svoj Twitter profil NinoMakedon.

Fotografije mobitela postavljenog na prozoru ženskog toaleta i tuš kabine s nakanom da se snima djevojke u intimnim trenucima tuširanja i obavljanja nužde ubrzo su preplavile socijalne mreže i lokalne portale, a nedugo potom oglasila se i uprava studentskog doma "Kuzman Josifovski Pitu", tvrdeći da su "snimatelji" otkriveni.

- Radi se o dvojici studenata koji borave u domu, a uhvaćeni su odmah nakon dojave. Sigurnost studenata i zaštita njihove privatnosti su veoma važni za nas. Svako njihovo narušavanje se smatra kao ozbiljan prekršaj, a studenti će u skladu s pravilnikom biti odgovarajuće sankcionirani - najavili su iz uprave studentskog doma "Kuzman Josifovski Pitu". Također su, s ciljem povećanja sigurnosti studenata, najavili i da će uskoro u domu i oko njega postaviti nadzorne kamere.

Naslovnica Mozaik