Scena Mozaik

Bolja i veća

Čuli ste za hrvatsku Kim Kardashian, ali jeste li znali da imaju i Rusi svoju? Atraktivna Anastazija toliko je bujna da pored nje najpoznatija svjetska starleta izgleda - mršavo

Bolja i veća

Kada kažemo da pored nje i Kim Kardashian izgleda mršavo, ne pretjerujemo. Anastazija Kvitko kraljica je Instagrama u Rusiji, upravo zbog sličnosti s najpoznatijom svjetskom starletom, no ovu je, u svakome pogledu - nadmašila.

Nadimak 'Ruska Kim' definitivno joj ne smeta, dapače, laska joj, ali ne spriječava ju u namjeri da 'suparnicu' svrgne s trona. To, na primjer, hrvatskoj verziji ne pada na pamet. 

Bila je i onda preseksi: otkrivamo kako je hrvatska Kim Kardashian izgledala na početku karijere

Kim ima pozadinu koja je opčinula svijet, ali Anastazijina je duplo veća. Poprsje također, ako ne i tri puta. Ruskinja jednostavno pršti seksipilom, 'ima je' i previše, a broj njenih oduševljenih pratitelja iz dana u dan raste. Uz to je i plavuša, za one kojima je to 'napetije'.

Ali, dok se oko prirodnosti Kimine pozadine još uvijek raspravlja, dileme u slučaju zanosne Ruskinje nema. Očito je, te iz svih kuteva potkrijepljeno, da je u slučaju ove starlete estetski kirurg itekako imao posla. Možda se i umorio, jer njene obline definitivno nisu djelo Majke prirode.
 

To njenim pratiteljima, naravno, ne smeta, pa svaku njenu novu objavu oduševljeno pozdravljaju. Najčešće su to fotografije u kupaćim kostimima, snimke njenoga seksi hoda 'od iza' ili pak poziranja sa psićem.

'Koja bomba', 'Ajme, moram na hlađenje', 'Prezgodna si'... komentari su na njene objave, a ako je suditi prema rastućem broju obožavatelja, Anastazija možda i uspije u 'skidanju' Kardashianke s trona.

 

Naslovnica Mozaik