Scena Mozaik

Ekstravagantni podrum

Pogledajte kako izgleda bordel za bogataše kojeg prate brojne kontroverze: ženama dozovljeno govoriti samo ako im se gost prvi obrati

Ekstravagantni podrum

Skriveno nekoliko metara ispod navodnog 'parkinga' i čuvan kao stroga tajna, u Munchenu u Njemačkoj nalazi se luksuzni kontroverzni bordel "Contenance Club“ namijenjen bogatašima. klub se nalazi negdje kod Trga Tereziencize, gdje se milijuni ljudi okupljaju prilikom Oktoberfesta.

Članstvo u ovom klubu stoji oko 1,6 milijuna dolara na godišnjoj razini. U tu cijenu uključen je vrhunski VIP tretman, letovi privatnim avionom na bilo koju europsku destinaciju kao i ekstravagantni podrum koji je namijenjen samo najbogatijim klijentima. Ženama je pristup zabranjen, osim ako su zaposlenice kluba. Čak i što se toga tiče, zahtjevi su vrlo strogi, jer svaka žena koja je angažirana mora biti seksi, imati manje od 59 kilograma, biti više od 175 centimetara i ne starija od 35 godina. Također, vrlo je važno da nemaju partnera.

Otvaranje kluba povezano je sa nizom kontroverzi, a označen je i kao bordel za plemstvo i kao mizoginijski mačo klub. Međutim, vlasnici koji su željeli ostati anonimni odbacili su tvrdnje da je riječ o seks-klubu. Unutrašnjost kluba ukrašena je masivnim lusterima, rustičnim crtežima, zlatnim trosjedima, krunama i statuama. Vlasnik (63) poznat samo kao Michael, kaže da ne želi u svom klubu ne želi posjetitelje koji će cijelu noć samo sjediti i izgledati smrknuto i samo piti, te da žene koje rade kod njega moraju biti elegantne i seksi. Napominje da im je dozvoljeno razgovarati s gostima samo ako im se oni prvi obrate.

 

CONTENANCE CLUB MUNiCH [email protected] club

A post shared by Contenance Club (@contenance_club_munich) on

 

CONTENANCECLUB MUNiCH

A post shared by Contenance Club (@contenance_club_munich) on

 

CONTENANCE CLUB MUNiCH

A post shared by Contenance Club (@contenance_club_munich) on

 

Mädels meldet euch an ab einer Körpergröße von 175cm [email protected]

A post shared by Contenance Club (@contenance_club_munich) on

Naslovnica Mozaik