Scena Mozaik

nije mu lako

Umjesto povišice dobio vruću noć sa seksi šeficom i sad je na mukama

nije mu lako

Koliko ste puta razmišljali o tome da odete do svog nadređenog i zatražite povišicu? Jedan mladi Britanac odlučio je s razmišljanja prijeći u akciju, ali nije mogao ni zamisliti što će se dogoditi kad uđe u ured svoje šefice. Potpuno zbunjen iskustvom za pomoć se obratio slavnoj kolumnistici lista The Sun koja godinama odgovara na pisma čitatelja u rubrici Dear Deidre.

Ovo je njegova priča:

Draga Deidre,

Jednog poslijepodneva prošlog mjeseca ostao sam nakon radnog vremena u uredu kako bih šeficu zamolio za povišicu, ali nekako se to završilo seksom u njenoj kancelariji.

Radim u multinacionalnoj kompaniji i ta žena mi je šefica zadnje tri godine. Imam 22 godine, ona 31. Znam da dobro obavljam svoj posao, u posljednje vrijeme sam preuzeo veće odgovornosti, pa mi je otac rekao kako je red da zatražim veću plaću.

Pričekao sam da svi odu prije nego sam joj prišao, a ona je predložila da o tome razgovaramo u njenom uredu. Objasnio sam joj da smatram kako zaslužujem povišicu, a ona je rekla kako ne želi da napustim firmu i složila se da me unaprijedi i da dobijem veću plaću.

Zatim je došetala do stolice na kojoj sam sjedio i stavila ruke na moja ramena. Sagnula se i poljubila me. Odjednom smo bili isprepleteni, ljubili smo se i dirali. Vodili smo ljubav na podu i bilo je nevjerojatno dobro. Kasnije se nasmijala i rekla: "Najpametnije će biti da ovo zadržimo za sebe."

Ja imam djevojku koja ima 20 godina i zajedno smo 18 mjeseci, ali seks nam nije ni približno dobar kao što je bio ovaj sa šeficom. Inače, moja šefica je u braku i ima sina, ali ne mogu prestati misliti na nju.

No, ona sada sa mnom razgovara samo kada je riječ o poslu i ne znam šta misli o meni. Dio mene osjeća sram zbog toga što se dogodilo, a dio to želi ponoviti.

Naša tvrtka svake godine priređuje veliku zabavu za Božić i to je uvijek u nekom otmjenom hotelu. Razmišljam o tome da tamo rezerviram sobu pa da pokušam nagovoriti šeficu da u njoj samnom provede noć.

A evo što mu je Deidre odgovorila:

Vaša šefica zna da bi nastavak intimnog druženja ugrozio i njenu i vašu poziciju u toj tvrtci. To bi, također, moglo uništiti njen brak. Ona je u pravu kad vraća stvari između vas na poslovnu distancu. Umjesto da rezervirate sobu, držite se dalje od pića, platite sebi taksi i idite kući.

Prihvatite da je to što se dogodilo bilo jednokratno, pogrešno i krenite dalje. Seks sa djevojkom možda nije savršen, ali to nije razlog za preljub. Sada znate kako seks može biti dobar pa iskoristite svoje iskustvo sa šeficom i unesite novi život u intimu sa svojom djevojkom. I ona će zasigurno biti oduševljenija ako joj priuštite više užitka u seksu.

 

Naslovnica Mozaik