Scena Mozaik

ETO NA!

'Nisam Superman niti šmrčem kokain': Pernar će 'oženiti Avu Karabatić' u Splitu, a evo zašto je naljutio Šibenčane

ETO NA!

Ivan Pernar je nedvojbeno prava pravcata zvijezda. Politička, reality, estradna, kako god vam drago. Svojim je performansima jedan dio javnosti trajno iživcirao, a drugi beskrajno uveselio.

Ne čudi stoga što za njim zadnjih dana vlada prava pomama. U svoje ga maškare, naime, želi i Split i Šibenik, a kako je ustvrdio na svom Facebook profilu, "i više mjesta ne samo u Hrvatskoj, nego i u BiH i to u isto vrijeme, ali nisam Superman niti šmrćem kokain", konstatirao je on.

No Šibenčane je, kako piše sibenik.in, silno razočaralo što im je za pojavljivanje na maskenbalu u primoštenskoj Aurori, tražio novac.

"Mislili smo da bi bio štos pozvati Pernara na naš party u subotu, ali on nam je rekao da je taj dan gost splitskog karnevala na kojem će dobiti ključeve grada i 'oženiti se' s Avom Karabatić.

Ponudili smo mu da plaćamo ulaznicu te da može povesti i Avu, odnosno bilo koga drugoga, a kada je kazao da nema prijevoz ni mjesto za prenoćiti, ponudili smo da ćemo i to riješiti. Zastupnik je tražio za dolazak minimalno 800 kuna." - ispričali su organizatori novinarima.

Pregovori su se odvijali sms-ovima, a u jednom od njih, kako su ispričali organizatori maskenbala, Pernar je napisao: "Izreklamirat ću vas, a novac možete uplatiti na račun ili ga predati na ruke, preko kuma jednog od organizatora koji će biti u subotu u Splitu".

Spreman na mentalnu borbu

Oko šibenskog slučaja Pernar se oglasio na svom Facebook profilu, gdje je ustvrdio i kako ne može biti "na više mjesta u isto vrijeme, niti dan za danom ne spavati."

"Zbog prirode posla kojeg radim, moram biti pribran, naspavan i svakodnevno spreman na mentalnu borbu s ljudima koji drže našu zemlju (i narod) u ropstvu." - podvukao je osebujni zastupnik.

Evo i Pernarovog "prikaza slučaja" u cijelosti:

"U subotu sam gost splitskog karnevala i odnos organizatora spram mene je maksimalno korektan te ih ovom prilikom pohvaljujem.

Međutim, pozvan sam na više mjesta, ne samo u Hrvatskoj nego i u BiH i to u isto vrijeme, voditelji klubova smatraju da im je u interesu da se pojavim upravo kod njih ali nisam Superman niti šmrćem kokain.

Ne mogu biti na više mjesta u isto vrijeme, niti dan za danom ne spavati. Zbog prirode posla kojeg radim, moram biti pribran, naspavan i svakodnevno spreman na mentalnu borbu s ljudima koji drže našu zemlju (i narod) u ropstvu.

Stvar postaje zanimljiva zato jer su me (barem tako mediji izvještavaju) na karneval zvali iz primoštenskog kluba Aurora. Rekao sam im da sam već pozvan na splitski karneval i da zato ne mogu doći, a pogotovo ne mogu ostati na nogama do 5 ujutro.

Oni su me više puta kontaktirali i na kraju sam rekao ok, može, ali mi treba prijevoz, smještaj i barem 800 kn.

Oni su se na to uvrijedili (barem tako govore mediji), a zašto? Ne shvaćaju da ono što je za njih zarada i zabava, za mene nije zabavno, za mene je to posao.

Kada stalno putujete i negdje vas zovu, a pritom morate biti prisutni i u Saboru, raspravljati, davati intervjue, mentalno se slamate i nemate vremena za privatan život, nekad ni za san.

'Fakat jadan klub'

Oni to gledaju na drugi način, Pernar se zabavlja i uživa u tome, tako to predstavljaju mediji, ali ta slika nije stvarna.

Budući da voditeljima Aurore (tako se barem predstavljaju u medijima) to nije jasno, napadaju me zbog toga jer sam tražio da za odrađeni posao budem plaćen.

Mislim da je to nekorektno od njih jer svatko treba biti plaćen za svoj rad. To što oni ne gledaju na to kao rad je posljedica njihovog podcjenjivanja mene i sada ne bi surađivao s tim ljudima ni za kakav novac jer nemaju poštovanja.

PS: Da sam tražio nekakav velik novac shvatio bi njihovu ljutnju, ali ako je 800 kn za njih puno, onda su fakat jadan klub.

Summa summarum, oni bi htjeli da im ja besplatno zabavljam ljude i povećavam zaradu za 0 kuna i zato jer sam to odbio ja sam 'babaroga'."

 

 

 

Naslovnica Mozaik