Scena Mozaik

Povratak satire na tv

News Bar: Htjeli smo otići do HDZ-a i zamoliti da ne smijene Karamarka jer će komičari ostati bez posla

Povratak satire na tv

Najpoznatiji televizijski satirični format, News Bar, vraća se na male ekrane, i to na televiziju N1 gdje će nedjeljom u udarnom terminu u 20 sati imati emisiju News Bar Prime Time, piše Jutarnji list.

Vlado Lucić, Borna Sor i Domagoj Zovak iz News Bara objasnili su za N1 što planiraju:

- Ja bih se referirao na zadnjih par dana, ljeta su uvijek za novinare kiseli krastavci, nema tema. Bogu hvala, imat ćemo izbore, pa neće biti dosadno. Imat ćemo i referenci na asove kojih više nema, a falit će nam, poput Karamarka i Oreškovića - rekao je Lucić, a Sor je dodao:

- Kad su htjeli smijeniti Karamarka, odlučili smo otići u HDZ i pitati ih da to ne rade, da će komičari ostati bez posla, ali rekli su da im je država prije pojedinca. Bili su neumoljivi -

Što se tiče političke korektnosti, News Bar je prilično otvoren:

- Politički korektno je izgovoriti prvu stvar koja ti dođe. Moramo biti objektivni, s jedne strane moramo imati geologa i doktora znanosti, a s druge strane kućanicu koja misli da je zemlja ravna ploča. To je objektivnost -

Otkrili su i recept kako završiti kao zastupnik u Hrvatskom saboru:

- Svi koji žele doći u Sabor, neka dođu kod nas u emisiju. Svi koji su gostovali kod nas završili su u Saboru -

Prokomentirali su i aktualnu političku situaciju za N1 pri čemu su Donalda Trumpa nazvali lošom kopijom Željka Keruma, Aleksandru Vučiću su savjetovali da mu ni ne treba Vlada jer sve može sam, HDZ-u smatraju ne treba više kandidata za unutarstranačke izbore, a za Zorana Milanovića misle da nikad neće napustiti predsjedničku funkciju u stranci, prenosi Jutranji.

Naslovnica Mozaik