Scena Mozaik

DOBRA STVAR ZA DAR

Zlatna ponuda 'Zlatnih vrata': čokolade i kino u paketu

DOBRA STVAR ZA DAR

Vrijeme darivanja je pred nama, a Kinoteka „Zlatna vrata“ u suradnji sa splitskim proizvođačem slastica „Nadalina čokolade“ nudi originalnu ideju za ljubitelje filmova koji – usput – žele sačuvati kina u središtu grada i podržati lokalnog proizvođača. Dakle, za one koji vole biti i aktivisti a ne samo konzumenti.

Naime, u "Zlatnim vratima" su kreirali božićni poklon, gotovo pakiranje unutar kojega je godišnja članska karta Kinoteke i jedna od „Nadalininih“ čokolada, i to u pet različito dizajniranih paketića. Cijena poklona je 200 kuna a onaj koji ga primi, „častit“ će se filmovima skoro svaki dan. Godišnja članska karta osigurava praćenje najboljih filmova svjetske produkcije po cijeni od deset kuna, a program filmske klasike je besplatan.

Lijepo i korisno

- Namjera nam je podsjetiti Splićane da kod nas mogu kupiti poklon koji je i lijep i koristan, a nadam se da će se interes za njega pojaviti – kaže Tamara Visković, ravnateljica „Zlatnih vrata“.

- Nešto se već poklona prodalo. Inače, ljubitelji filmova u ovo vrijeme kupuju člansku kartu za sebe, a ovo je prilika da razmisle i o nekom drugom, možda osobi koja će im praviti društvo tijekom godine - veli ona, naglasivši da je poklone dizajnirao Luka Duplančić.

Ova ponuda – koja se može istaknuti i kao lijep primjer nenametljivog kulturnog marketinga u gradskim ustanovama – vrijedi do konca prosinca.

J.S. LESKUR

Naslovnica Mozaik