StoryEditorOCM
Životod sirotinjske spize do delicije

"Uvik je u Zagori tako bilo - zimi koštradina, s prolićem puži"

Piše PSD.
23. ožujka 2014. - 14:28
Proljeće nas je ove godine, po toplom vremenu gledano, puno ranije dočekalo, bajame su već davno propupale, prvi kupači zauzimaju pozicije na plažama. Kratko rečeno, krajnje nam je vrijeme za susret s kaštradinom. Ako ne uhvatimo zadnji vlak, do prvog sljedećeg debelog mraza, a to bi bilo možda tek na kraju aktualne godine, s njom se pozdraviti možemo. Zato nas je put odveo do naše lijepe Zagore, a s njom, po preporuci gastrogurua Mira Bogdanovića, u Trilj. Kod Josipa Krole u restoran “Lovac”, u kojem se sa zimama, kaže nam naš savjetnik, kuva najbolja kaštradina na svitu.

piše tanja šimundić bendić
snimio tom dubravec

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. travanj 2024 10:53