Onat Özyurt uopće nije dvojio pri odluci hoće li ostati u Istanbulu ili se sa suprugom Tanjom, splitskom ekonomisticom, preseliti u njezin grad. Istanbul je za njega prestresan, a Split ga je oduševio, toliko da je nakon pet godina veze; tri otkada su se odlučili vjenčati, od prije godinu i pol postao splitski zet. A i zet mora nešto raditi, krizi usprkos morao je naći prostor za djelovanje, pa je sa suprugom Tanjom odlučio otvoriti turski restoran “Istah Kebap Meze bar”.
Split je tako dobio prvi restoran u kojem se može probati pravi turski kebab, pileći šiš, meze, kisir, šakšuka, havačlu patates, originalne turske baklave i lokume…, neke od delicija koje nas mame preko TV trpeze Sulejmana i njegovih bonkulovića. Ali i prvi u regiji s halal certifikatom! Ovo je posebno važno...
Split je tako dobio prvi restoran u kojem se može probati pravi turski kebab, pileći šiš, meze, kisir, šakšuka, havačlu patates, originalne turske baklave i lokume…, neke od delicija koje nas mame preko TV trpeze Sulejmana i njegovih bonkulovića. Ali i prvi u regiji s halal certifikatom! Ovo je posebno važno...