Scena Kultura

SASVIM IH ODNIJELO

Paru popustile kočnice: napalili se uz vruće scene domaćeg filma, pa se prepustili erotskoj akciji na kino sjedalicama

SASVIM IH ODNIJELO

Nakon što je samo službeni trailer ljubavnog filma "Fuck Off I Love You!", scenariste i redatelja Anđela Jurkasa, u prva dva tjedna prikazivanja vidjelo više od 260 tisuća gledatelja, a film je poslije prvih nekoliko dana kino prikazivanja pogledalo više od 5 tisuća ljudi, produkciji filma stižu oduševljene reakcije gledatelja.

"Ovo nije film koji se samo pogleda, nego se doživi svim emocijama i dugo prepričava"... - ponosni su iz stožera filma na reakcije koje su dobili.

No lako za prepričavanje, ljubavni par iz Rijeke radnja je filma toliko ponijela da su se na kino sjedalicama prepustili strastima. U riječkom kinu u sklopu Tower centra par se prepustio strastvenoj erotskoj akciji, prenijeli su nam iz filmske produkcije, u kojoj zadovoljno podvlače:

"Fuck Off I Love You“ je film uz koji popuštaju kočnice, razmjenjuje se ljubav i čista  pozitivna  energija... 


Riječ je o filmu koji je drugačiji po mnogčemu, pa tako i po nevjerojatno dugoj listi glumaca i drugih poznatih lica koja se u njemu pojavljuju.  U priči o muško-ženskim odnosima, ljubavi i posljedicama ljubavi na putu do nalaženja savršene veze igraju Judita Franković, Doris Pinčić Rogoznica, Jana Ilić, Jelena Perčin, Iskra Jirsak, Csilla  Barath, Vera Zima, Marko  Cindrić, Stojan Matavulj,  Mario Kovač,  Dora  Lipovčan i mnogi drugi.

U njemu se pojavljuju i brojne glazbene zvijezde poput gibonnija, Nine Badrić, Hladnog piva, Tonča Huljića, Kawasaki 3pa, manekenke Tine Katanić, Andree Andrassy, Anđe Marić, voditeljice Nives Čanović...
Naslovnica Kultura