StoryEditorOCM
HranaNEDJELJNI RUČAK

Recepti i savjeti chefa Gorana Staničića: Čuvajte oklop od škampa, a kapare morate imati u kući

Piše PSD.
17. kolovoza 2014. - 12:26
Lako je ljudima koji odmalena znaju što će biti kad odrastu. To su sretnici koji se putem ne gube, ne mijenjaju kolosijeke, ne traže se. A lakše im je jer imaju i više vremena da ostvare svoj cilj. Goran Staničić iz Brela jedan je od takvih. Odmalena je osjećao zov kuhinje, čemu su svakako pridonijeli i geni, majka i otac koji su od 1963. u Brelima imali restoran “Brela”. Goran je tako već s 11 godina počeo baratati roštiljem, a kako mu ga je bilo teško dohvatiti, znao bi se popeti na stolčić, kamen, bilo što, samo da se što prije dohvati posla.

– Taj je zov jači od svega. Već s 15 godina počeo sam odlaziti na praksu u breljanski hotel “Soline”. Nisam još trebao, ali ljubav je bila jača. Tako to krene, škola, edukacija, stalno učenje. Svaki će vam kuhar isto kazati, ...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 01:38