Scena Društveni život

NE PROPUSTITE

Najnoviji sarajevski hit 'Prekvalifikovana' u Lori

NE PROPUSTITE

Svi ljubitelji komedije će doći na svoje i ove sezone u splitskoj dvorani Lora koju otvara najnovija hit komedija Magacin kabarea Sarajevo. Sve sarajevske izvedbe ove izvrsne kabare komedije su tjednima prije rasprodane. Hrvatska premijera sarajevskog hita održati će se u subotu 07.10. u dvorani Lora s početkom u 20.30 sati.

PREKVALIFIKOVANA je kabare koji prati avanture bivše šalterske službenice Rabije Šuvalić koja pet godina nakon otkaza pokušava da pronađe novi posao, ali se ispostavlja da je za svaki prekvalifikovana. Ona je Rabija Šuvalić. Ona je dama, gospoDŽica i roDŽena Sarajka. Ona je PREKVALIFIKOVANA!

Godine rada na šalteru u pošti su okončane. Ona koja je najbolje pečatala i ona koja je najbolje lizala markice, ostala je bez posla zbog Damira iz serije Lud, zbunjen, normalan.

Međutim, njena karijera otkazom nije zaustavljena nego je tek počela. Dan kada je dobila otkaz i izašla iz pošte, bio je dan koji je Rabija označila kao svoj novi početak. Slobodna kao nikada do tada, počinje otkrivati talente koji su čučali u njoj sve vrijeme rada na šalteru. U potrazi za novim poslom Rabija se nije libila aktivizma, umjetnosti, kulture i terorizma. U proteklih pet godina probala je aplicirati na svaki posao. I za svaki je bila PREKVALIFIKOVANA.

U predstavi igra Sanela Krsmanović, glumica koja je i autorica teksta u kojem se da duhoviti način dotiče problema nezaposlenosti koji je naša svakodnevnica. Upravo način na koji ova izvrsna glumica komunicira sa publikom koju na urnebesno smiješan način uključuje u predstavu razlog su zašto ova predstava dupkon puni sve dosadašnje izvedbe.

Ulaznice za predstavu se mogu kupiti po cijeni od 70 kuna online putem sustava Croatia-tickets a rezervacije ulaznica mogu se napraviti putem facebook stranice: www.facebook.com/hit.komedija kao i telefonom na 095 527 1852 ili mailom [email protected].

Naslovnica Društveni život