Scena Društveni život

Još samo 3 dana

Nina Badrić: Radujem se skorašnjem nastupu na Sustipanu

Još samo 3 dana

Bliži se dan kada će Nina Badrić održati svoj samostalni koncert u Splitu, a koji je najavljen 3. kolovoza s početkom u 21h. Splitski koncert je jedan u nizu koncerata na kojima poznata pjevačica obilježava 20 godina svoje karijere te na kojem želi okupiti sve one romantične duše koje su pratile njen dugogodišnji rad, ali i one koju su je tek zavoljeli. Na koncertu će izvesti svoje hitove kao što su „Dani i godine“, „Vrati me“, „Dat će nam Bog“ te mnoge druge.

-Publika je mene oduvijek svrstavala u red glazbenika koji su vokalisti, kojima oni vjeruju, tako da ne mogu reći da pripremam nekakav vizualni spektakl. No ono što mogu garantirati je jako puno pozitivne energije, sjajan bend i odličnu atmosferu. Raduje me činjenica da je velik broj Splićana odbrojava dane do našeg susreta kao i ja sama.– izjavila je Nina pred nadolazeći koncert.

Ulaznice se mogu kupiti u sustavu Croatia-tickets.com, Eventim.hr te na sljedećim prodajnim mjestima: u Splitu - caffe bar 'Cox' (Trstenik), 'Moon bar' (Koteks), Kaštel Lukšić: trafika 'Snoopy'.  
 

 
Dekice vas na Sustipanu čekaju, ukoliko dođete na vrijeme, a možete ponijeti i svoje.

Naslovnica Društveni život