Scena Društveni život

Oaza elektronske glazbe

U subotu na Barbarinac: saznajte tko otvara ljetnu sezonu nastupom na 'Otoku ljubavi'

Oaza elektronske glazbe

Vince Watson otvara sezonu plesa na "Otoku ljubavi i oazi elektronske glazbe" - Barbarincu.

Četvrti "Barbarinac - Island Of Love (Otok ljubavi)" postaje oaza elektronske glazbe i plesni podij koji će u subotu, 8. srpnja, otvoriti škotski DJ Vince Watson i svoj premijerni live-nastup specijalno začiniti izvedbama na analognoj opremi, priopćio je u četvrtak organizator Underground Control.

Prije nekoliko godina DJ Watson je 'oteo show' u kuli Kamerlengo i taj nastup ocijenio najboljom najavom za ovogodišnji, koji će se održati na jedinstvenom otočiću Barbarinac pored Splita u kaštelanskom zaljevu, poručili su organizatori.

Za plesače, ljubitelje elektronske glazbe i posjetitelje Barbarinca osiguran je, i uključen u cijenu karte, povratni transfer brodom sa Stinica.

"Watson je u svjetskim domenama poznatiji po producentskom radu, a njegov je opus protkan osjećajnim progresijama akorda i upečatljivo programiranim ritam sekcijama što ga stavlja uz bok vrhunskih majstora techna sličnog sentimenta, poput Matthewa Johnsona ili Guya Gerbera", stoji u priopćenju. Ističe se da mu se diskografija nalazi u katalozima etiketa poput avangardnog Delsina, preko okosnice berlinskog undergrounda, kluba i labela Tresor do remiksa techno klasika 'Strings Of Life' na Transmatu Derricka Maya.

"Warm-up će zakuhati dubrovačka zvijezda u usponu, pulen M'Tlaren kolektiva – DJ ČX, a za sam kraj programa plesače će u novi dan uvesti domaćin programa DJ Miro", najavljeno je.

Projekt “Barbarinac – Island of Love” u organizaciji je splitskog kolektiva Underground Control koji iza sebe ima brojne partyje kao i Ego Free Festival, rečeno je u priopćenju.

Naslovnica Društveni život