Scena Društveni život

MISS ADRIATIC

Prelijepa Mirjana odnijela krunu u Slavoniju

MISS ADRIATIC

Dvadesettrogodišnja Mirjana Knežević iz Bošnjaka pored Županje, danas je postala bogatija za titulu Miss Adriatic Hrvatske 2016. godine.

Na finalnoj večeri izbora u trgovačkom centru ˝Joker˝, večeras se za titulu najljepše natjecalo  12 djevojaka.

- Ovoj su večeri prethodili lokalni izbori i castinzi diljem Hrvatske nakon čega smo odabrali dvanaest najboljih, a  pobjednica će predstavljati svoju zemlju na izboru za Miss Adriatic Europe – kazao je Damir Karaman, glavni organizator Izbora za Miss Adriatic Hrvatske.
Novopečena missica nije skrivala zadovoljstvo odlukom žirija.  

- Presretna sam, nisam očekivala da ću pobijediti. Budući da sam putovala 11 sati do Splita, nisam imala previše vremena za pripremu pa sam sretna što je ipak sve dobro završilo. Konkurencija je bila žestoka, ali mogu reći da sam se sprijateljila sa svim djevojkama. U rujnu me čeka put u Italiju, na međunarodno natjecanje i jako sam uzbuđena – kazala je Knežević.

Večeras su pistom prošetale: Nikolina Buzov (Split), Ivona Brkljačić (Split), Monika Grubov (Kaštela), Mirta Tanasković (Split), Ružica Rumenović (Gospić), Mirjana Knežević (Bošnjaci kod Županje), Martina Kapša (Osijek), Julija Jukić (Otok kod Sinja), Sanda Brodnjak (Zagreb), Ivona Šiško (Split), Sunčica Dulčić (Zagreb) i Paula Šabić (Rijeka).

Titula prve pratilje pripala je Nikolini Buzov iz Splita, a druga je pratilja  postala  Julija Jukić iz Otoka kod Sinja. 

- Konkurencija je bila jaka, cure su me se jako dojmile. Jako sam zadovoljna atmosferom, sve smo se zajedno družile i pomagale jedna drugoj prilikom oblačenju i vježbanja hoda po pisti.  Ovo mi je prvo natjecanje ovakvog tipa, ali inače se bavim fotomodelingom i već sam dobila nekoliko  ponuda iz  inozemstva – kazala je Jukić.

Publiku koja je pozorno pratila cijeli događaj su zabavljali Giuliano te članice ˝Centra plesa˝ koje su prisutne zabavili grupnom koreografijom reggaeton-a te orijentalnim plesom i brazilskom sambom koje je izvela Polina Mytko i izazvala pravo oduševljenje publike.

Naslovnica Društveni život