StoryEditorOCM
Promo arhivKAZALIŠNI VIKEND ZA VELIKE I MALE

U nedjelju 8.prosinca u Lori dječja predstava "Kako je vilenjak spasio Božić" i hit predstava "Who the f... is Biba"

Piše Promo
3. prosinca 2019. - 15:06

Ulaznice za "Kako je vilenjak spasio Božić" u 12 sati rasprodane, otvoren novi termin u 17 sati

U nedjelju 8. prosinca pravo je vrijeme za kazalište jer u Split stižu čak dvije hit predstave u suradnji s KD "Vatroslav Lisinski" i B GLAD Produkcijom.
Za sve mališane Splita donosimo nezaboravno kazališno iskustvo s interaktivnom božićnom predstavom "Kako je vilenjak spasio Božić".
Nakon desetak rasprodanih dvorana Lisinski u Zagrebu i tisuće sretnih mališana diljem Hrvatske vrijeme je da i splitski mališani odgledaju ovu prekrasnu interaktivnu predstavu o pravoj vrijednosti Božića.
Predstava na zabavan način priča o snazi dječje mašte i vjerovanju u blagdanski duh.


 
Priča se zasniva na ideji kako u sve težim vremenima sve manje odraslih i djece vjeruje u Djeda Božićnjaka, u smisao darivanja i blagdansko veselje. Opasnost je to koja se osjeti i na dalekom Sjevernom polu, a prijeti time da Djed Božićnjak više neće moći dolaziti u domove djece i donijeti poklone. Zato Djed Božićnjak u domove djece šalje svoje vilenjake da vidi vjeruju li ona u duh Božića, u zaigranost i maštu. Još važnije – vjeruju li i njihovi roditelji ili su zaboravili što znači biti dijete.

Dođite i  uživajte sa svojim najmlađima jer vrckavi vilenjak Zvonko trebat će svu našu pomoć kako bi spasio duh Božića!

Predstava se održava u dvorani Lora i iako su ulaznice za terminu  12 sati planule u svega nekoliko dana još možete kupiti svoje za novi termin u 17 sati te pokloniti svojim najmlađima jedno lijepo kazališno iskustvo.


Za sve odrasle željne malo smijeha  8. prosinca u 19:30 sati popularni Slavko Sobin i njegova šarmantna partnerica Petra Kurtela stižu još jednom u Split sa svojom komedijom "Who the f... is Biba".

 „Who the fu*k is Biba?“ suvremena je hit komedija bazirana na stvarnom životu, a publika koja ju je dosad imala prilike pogledati diljem Hrvatske redovito je talentirani glumački par ispratila  ovacijama i riječima hvale za odličan večernji provod, ali i opipljivu kemiju kojom ovo dvoje mladih glumaca neodoljivo zrače s pozornice

 
Podsjetimo, "Who the f... is Biba?!" duhovita je komedija o mladom paru kojeg su svega nekoliko dana od burne svadbe snašli bračni problemi. A kako nas najviše mogu nasmijati upravo stvarne životne situacije, uz odličnu glumu, ovo je čini se izvrstan recept za dobar večernji provod!

Hoće li ružičasta biti službena boja vjenčanja?
Ima li tetka Manda iz Biševa i dalje najbolju travaricu? 
Zašto je na svadbu došla ona štraca Antonija? 
I, na koncu, who the fu*k is Biba?!

Dođite i pogledajte ovu pitku, toplu i duhovitu predstavu u kojoj se svatko može prepoznati.


Cijena ulaznica za "Kako je vilenjak spasio Božić" je 40 kn, a za hit komediju "Who the f... is Biba?!  80 kuna.

Ulaznice možete kupiti na blagajni dvorane Lora svaki dan od 16 do 19 sati te online na www.croatia-tickets.com.
Informacije i rezervacije na +385 91 972 0540

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 14:46