StoryEditorOCM
Promo arhivJOKER FASHION PORTFOLIO

Bajkoviti uskršnji stol

Piše PROMO
18. travnja 2019. - 17:19

Svi ćemo se složiti kako je najljepši dio blagdana okupljanje obitelji oko stola i vrijeme koje provedemo zajedno u toplini obiteljskog ozračja, a još ljepšim svakako ga čini blagdanski stol ukrašen dekoracijama koje simboliziraju blagdan Uskrsa.

Da biste ovog Uskrsa svoje ukućane i goste iznenadili ne samo ukusnim jelima, nego i zanimljivom dekoracijom svog blagdanskog stola, donosimo vam nekoliko ideja koje smo pronašli u Jokeru, a koje će vas inspirirati na maštovito uređenje svog doma na ovaj poseban dan.


Stolić Caligaris, Meblo trade, 4.629 kn; Etažer za kolače, Cvjećarnica Ira, 196,91 kn; Tanjur, Cvjećarnica Ira, 84,40 kn; Šalica za čaj s tanjurićem (set 4 kom), Home Sweet Home, 180 kn;  Čaša za vino Kare, 79 kn; Čaša za šampanjac, Kare, 79 kn; Čaša za vodu, Kare, 89 kn; Ukrasna jaja, Cvjećarnica Ira, 19,21 kn/kom; Dekorativne ptičice, Cvjećarnica Ira, 21,10 kn/kom; Tulipani Home Sweet Home, 89,90 kn

Dobro je poznata tradicija što kuhati i poslužiti za Uskrs, pa će se nas neizostavne delicije poput jaja, sirnica ili šunke potaknuti da posegnemo za onim tradicionalnim komadima posuđa koje želimo upravo za ovakve posebne prilike. Porculansko posuđe s cvjetnim motivima, šalice i čaše s pozlatom, dat će našem blagdanskom stolu dašak luksuza kakav želimo za ovaj poseban dan.


Drveni stolić, Tedi, 199kn; Čajnik, Kare, 199 kn; Šalica, Kare, 89 kn; Staklena zdjela na stalku, Home Sweet Home, 180 kn; Porculanski zec, TEdi, 18 kn; Tanjurić Tedi, 16 kn

No unatoč tradiciji, blagdanski stol volimo oplemeniti i nekim modnim novitetom ili detaljem koji će se savršeno uklopiti u naš dom. Staklene posude modernog dizana odlično se slažu s tradicionalnim posuđem, a posebnu toplinu doma dat će komadi u prirodnom drvu, koji su postali neizostavan detalj svakog modernog interijera.


Vijenac Cvjećarnica Ira, 233,06 kn; Ružičasta posuda Home Sweet Home, 130 kn; Držači za jaja, Tedi, 8 kn/kom

A kakav bi to blagdan Uskrsa bio bez cvjetnih dekoracija! Ove godine možda bi se vašim ukučanim svidjelo da umjesto u vazi, interijer svog doma opemenite cvjetnim vijencem ili košarom? Što god da vam se od ovih prijedloga uskršnjih dekoracija svidjelo, ne zaboravite da bogatstvo ukrašenog stola čini smijeh i veselje kojim smo tog dana okruženi.

Vašu dnevnu dozu modne inspiracije potražite u rubrici Joker Fashion Portfolio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 22:04