Prilozi Prostorija

BOJE OBALE

Piknik na plaži, zašto ne? Kreirajte s društvom genijalan kutak uz more, evo ideja i detalja s kojima ga možete 'složiti'

BOJE OBALE
iSTOCK
iSTOCK

Jedno je otići na kupanje predvečer, pa se nakon radnog dana samo kratko "bacit" u more i vratiti se kući pa pripremiti večeru i staviti djecu leći. No nešto sasvim drugo je posvetiti dan guštanju uz more, ili uz rijeku, što biste si povremeno morali priuštiti.

Pronaći miran kutak, bilo na šljunku ili u hladovini obližnjih borova, pa složiti scenu za piknik, kakve se ne bi posramili ni najljepši filmovi.

Mekane prostirke, jastuci i fini ručnici, uz neizostavna slamnati ili kakav drugi stilski besprijekoran suncobran, te košara s marendom čine elemente dobro planiranog dekora, koji će vas, stopivši se s bojama okružja, uljuljkati u film "ništa mi neće ovi dan pokvarit'".

Dodate li priči i razvučeni komad bijelog platna pa na projektor raspalite kakav klasik u kojem Grace Kelly u kabrioletu juri serpentinama Mediterana, ili pak nogometnu utakmicu, ako ste skloniji sportskoj atmosferi, uživat ćete u danu kojeg ćete se dugo rado prisjećati...

Naslovnica Prostorija