Prilozi Prostorija

espresso, molim

Ne možete bez jutarnje kavice? Ovi aparati uljepšat će vam početak dana

espresso, molim
Tristar, 499,99 kn / Konzum
Electrolux, 899 kn / Kika
Electrolux, 1199,99 kn / Emmezeta
Illy, 1649 kn / Elipso
De'Longhi, 1719 kn / Elipso
Saeco, 3199 kn / Technomarket
KItchenAid, 9499 kn / Home Sweet Home
Gaggia, 899 kn / Robot
Krups Dolce Gusto, 679,99 kn / Emmezeta
Ispijanje prve jutarnje kave mnogima je omiljeni ritual kojim započinju dan. Ako doista ne možete zamisliti jutro bez kave, znajte da ste dio poveće skupine koja bez tog primamljivog napitka, nema ni minimum kreativnosti za ostatak dana.

To su potvrdili rezultati istraživanja poznatog lanca hotela "Le Meridien", koji su ujedno pokazali i kako 16 posto ispitanika ne mogu uopće razgovarati s drugim osobama ako ne popiju kavu, dok ih je više od 75 posto izjavilo kako bi radije apstiniralo od društvenih mreža, interneta, alkohola, pa čak i seksa tijekom cijele godine, nego da se moraju odreći omiljene prve jutarnje kave.

Za sve koji dobro buđenje vežu upravo uz jutarnju kavicu predlažemo aparate za espresso kavu uz koje će bez problema napraviti savršeni napitak. Osim što su funkcionalnI, ti su aparati i detalj kojim ćete u svoj dom unijeti malo osobnosti, a ako izaberete model u boji, i vedrine.

Ako vam je interijer stana u nekim nježnim bojama, slobodno se odlučite za neku žarkiju nijansu aparata, dok su za ljubitelje boja, kojima stan ionako frca nijansama, modeli od inoksa te u crnoj ili bijeloj verziji. Ovisno o tome je li vam stil minimalistički i moderan, starinski ili shabby chic, izabrat ćete modele ravnih i oštrih linija ili pak one s retro prizvukom.

S novim aparatom za kavu ne samo da ćete sebi osigurati dobar početak dana, nego će vam s vremenom stan možda postati omiljeno okupljalište u kojem će vašem društvu omiljena rečenica biti: "Molim jedan espresso."

Za kraj vam možemo tek poželjeli ugodan početak dana, ali i upozoriti da ne pretjerujete s konzumacijom. Jedna kavica da, ostatak dana ipak birajte nešto zdravije.

S.L.L.


Naslovnica Prostorija