Prilozi Prostorija

stižu hladni dani

Izabrali smo pet najmekših i najtoplijih jorgana koji će vas grijati ovu zimu

stižu hladni dani
Poplun Natural, 200x200 cm - 349,99 kn, Emmezeta
Dormeo pokrivač Carbon, 200x200 cm - 599 kn, Dormeo
Vitapur Isola, 140x200 cm - 799 kn, Odeja
Vitapur Venezia, 140x200 cm - 1049 kn, Odeja
Poplun Air,
140x200 cm - 799,90 kn, 200x200 cm - 1099,90 kn, Posteljina.hr
Uvijek se divimo onima koji cijelu zimu prespavaju ispod jedne dekice i lancuna, pa još uz otvoreni prozor uživaju čak i kad im bura puše u sobu.

No, ostala većina ovih će dana krenuti u potragu za idealnim jorganom, poplunom, prekrivačem... kako god ga nazivali, jer kad se bura “uozbilji”, shvatit će mnogi da ih onaj stari pokrivač ne grije dovoljno, malo se potrošio i vrijeme je za nabavu novoga.

Pitat će se tada što odabrati - sintetiku, neka moderna vlakna... ili one nježne pahuljice perja obložene najfinijom svilom. Svaki od ovih materijala nosi i svoju cijenu, pa tako obični sintetički pokrivač možete platiti i jedva stotinjak kuna (za jednu osobu), a pernati i više od tisuću.

O svemu će, naravno, odlučiti dubina novčanika, ali bez obzira na tu važnu činjenicu, za vas smo izabrali pet najboljih jorgana za nadolazeću zimu.

Dormeo kaže da je njihov pokrivač topao, ugodan i mekan. Navlaka sadrži karbonska vlakna koja otklanjaju statički elektricitet. Karbonska vlakna također pružaju antimikrobnu i antibakterijsku zaštitu te sprečavaju nakupljanje neugodnih mirisa.

Air poplun Posteljine.hr napravljen je od liocelnih vlaknana što mu daje iznimnu mekoću, prozračnost i glatkoću. Mrežna membrana koja spaja dva dijela popluna omogućava strujanje zraka i na taj način koncentrira toplinu na ramenima i predio nogu te pruža ugodan osjećaj svježine na ostatku tijela “Body-ergo struktura “.

Vitapur svileni pokrivač Venezia idealan je za korištenje tijekom cijele godine, pogotovo ako imate u zimskom razdoblju topliju spavaonicu. Pokrijte se mekanim svilenim pokrivačem i osjetite kako lagane svilene niti obuhvaćaju tijelo i u isto vrijeme dopuštaju koži da diše.

Vitapur nudi i Isola svileni pokrivač koji je cijeli od svile - izvana i iznutra, koristi se u prostorijama gdje je temperatura iznad 20 Celzijevih stupnjeva i nudi poseban ugođaj.

A volite li uživati u perju, onda će dobar izbor biti poplun Natural koji je obložen pamukom i punjen 90 posto guščjim perjem i 10 posto guščjim paperjem.

olgica ivić grizelj

Naslovnica Prostorija