Prilozi Prostorija

Inovativne ideje i čarobni interijeri u novoj sezoni IN dizajna s Mirjanom Mikulec

Na RTL televiziji je započelo prikazivanje nove sezone popularne emisije o uređenju interijera 'IN dizajn s Mirjanom Mikulec'.

Kao i u prethodnim sezonama, u nešto manje od pola sata Mirjana Mikulec zajedno sa stručnim suradnicima predstavlja različite životne i radne prostore koji su primjer atraktivnih i funkcionalnih rješenja u dizajnu interijera.

Četvrta sezona donosi veliki broj noviteta o uređenju vlastitog doma, prikazuje neke od najljepših kuća i stanova koji se mogu pronaći u Hrvatskoj te zajedno s gledateljima uljepšava njihove životne prostore te im daje dašak kreativnosti, topline, ali i svjetskih trendova kroz pet već poznatih rubrika – Dizajnerski prostori, Inspiracije i trendovi, Stvaramo dom, Makeover i Uradi sam.

Upravo u zadnjoj rubrici „Uradi sam“ ove sezone gledatelje očekuju brojna iznenađenja te inovativne ideje koje će osvojiti vješte ruke onih koji svoj životni prostor žele učiniti originalnim te mu pokloniti vlastiti potpis.

- Želja nam je u svakoj novoj sezoni prikazati ono najbolje što se trenutno nudi u svijetu te prenijeti hrvatskim gledateljima aktualna događanja o čarobnim interijerima, pri čemu uvijek razmišljam kako ljudima najjednostavnije približiti novitete te im pomoći da vlastitim radom i maštom uljepšaju svoj dom.

Kaže se da sve što radimo u životu moramo raditi s puno ljubavi, no kad govorimo o uređenju vlastitog doma tada je, uz funkcionalnost i estetiku, upravo emocija ono što pokreće kreativnu slobodu jer u svom domu proživljavamo sve emocije koje posjedujemo, od ljubavi do ljutnje - kazala je Mirjana Mikulec, dizajnerica interijera i poznato lice s malih ekrana, najavljujući novu sezonu Indizajna.

'IN dizajn s Mirjanom Mikulec' gledatelji od ove sezone mogu pratiti Na RTL televiziji u nedjeljnom terminu u 11.35 sati, dok će se reprize prikazivati subotom u 13.50 i nedjeljom u 15.10 sati na programu RTL 2.
Naslovnica Prostorija