Dana 24.I.2018., navršava se tužnih mjesec dana otkad je dragi Bog pozvao na nebo moju voljenu suprugu, našu majku i svekrvu, sestru, tetu i rodicu

VINKU MADUNIĆ

rođ. Bodrožić 24.XII.2017. - 24.I.2018.
Od srca se zahvaljujemo svima koji su nam u teškim trenucima uputili izraze sućuti. Posebno se zahvaljujemo rodbini i prijateljima koji su krenuli na daleki put, da bi nam bili utjeha u ispraćaju drage nam pokojnice. Hvala svima koji su nas podržavali u njezi kroz njenu tešku bolest i patnju. Tvoji najmiliji Sveta misa zadušnica održat će se 24.I.2018. u 8 sati u crkvi Sv. Petra u Cisti Provo. Počivala u miru Božjem.
Dana 24.I.2018. navršava se tužnih mjesec dana od kada nas je napustila naša voljena

ANKA KALINA

Ovim putem upućujemo iskrenu zahvalu rodbini, prijateljima i susjedima koji su bili uz nas u trenucima naše tuge, koji su utjehom pokušali umanjiti našu bol, te svima ostalima koji su našu Anku dostojanstveno ispratili na posljednji počinak. Zahvalan suprug s djecom Počivala u miru Božjem.
Dana 23.I. navršava se tužnih godinu dana otkako nas je napustio naš voljeni suprug i otac

ANTE BUHAČ

1951. - 2017.
Od srca zahvaljujemo rodbini, susjedima i svima koji su nam izrazili sućut te koji su dragog nam pokojnika ispratili na vječnik počinak, a posebno don Marku Staniću, na riječima utjehe koje nam je pružio i ublažio našu bol. Zahvalni: supruga Neda, kći Linda i zet Domagoj s djecom Počivao u miru Božjem.
Prošlo je tužnih mjesec dana od bolnog rastanka s našim voljenim

TOMISLAV MUNIVRANA

14.XII.1933. - 23.XII.2017.
Dirnuti pažnjom u trenucima bolnog rastanka, upućujemo posebnu zahvalu rodbini, prijateljima, kolegama i susjedima na riječima iskrene sućuti i utjehe, te na posljednjem ispraćaju našeg voljenog na vječni počinak. Zahvaljujemo dr.med. Jadranki Kaleb Franin i dc.dr.sc. Tomislavu Omrčenu na iznimnoj profesionalnosti i humanosti. Veliko hvala našem župniku, don Vjenceslavu Kujundžiću i fra Anti Bilokapiću, na dostojanstvenom ispraćaju i molitvi. Tvoji: supruga Marija i djeca s obiteljima Počivao u miru Božjem.