StoryEditorOCM

MORSKA KRALJICADina Levačić postala nova ambasadorica ACI-ja: ‘Nadam se da ću opravdati njihovo povjerenje...‘

Piše OM
30. ožujka 2024. - 10:06

Dina Levačić, proslavljena hrvatska daljinska plivačica, postala je ambasadorica ACI-ja, najvećeg lanca marina na Mediteranu.

Mlada splitska plivačica, podsjetimo, prva je Hrvatica koja je preplivala La Manche, a može se pohvaliti i kako je osim La Manchea preplivala mostove Manhattana u New York Cityju te Kalifornijski zaljev od otoka Cataline do San Pedra, čime si je priskrbila trostruku krunu daljinskog plivanja i postala šesta osoba u povijesti, a tek druga žena, kojoj je za 90 dana to pošlo za rukom.

Također, može se pohvaliti i da je preplivala svih sedam velikih plivačkih maratona - velikih "Oceanovih sedam", a to je uspjela kao najmlađa žena u povijesti. Početkom godine izabrana je i za najbolju sportašicu 2023. godine po izboru Međunarodne plivačke organizacije na otvorenim vodama (WOWSA).

- Izrazito mi je drago što u 2024. godini u nove avanture idem sa svojim novim partnerom ACI-jem. Drago mi je što su prepoznali moj rad, trud i zalaganje te što su prepoznali vrijednost ove suradnje koja je došla nekako prirodno, s obzirom da su i oni, ali i ja, izrazito vezani za more. Nadam se da ću opravdati njihovo povjerenje kao najvećeg lanca marina na Mediteranu i da ćemo nastaviti ovu suradnju i u budućnosti - kazala je za medije Dina Levačić.

29. travanj 2024 05:38