StoryEditorOCM

marina baotić‘Proslavimo strast prema moru i nautici‘: Dalmatia boat show otvara vrata za manje od dva mjeseca

Piše OM
23. veljače 2024. - 10:36

U Marini Baotić, Segetu Donjem, od 18. do 21. travnja održat će se prvi Dalmatia Boat Show, posve novi sajam nautičke opreme i tehnologije na kojem će se predstaviti brojni domaći i strani izlagači.

Od najnovijih modela brodova, jedrilica i luksuznih jahti, preko široke ponude chartera do bogatog asortimana nautičke opreme i tehnologije, posjetitelji će četiri dana uživati u najboljem iz svijeta nautike na idiličnoj lokaciji pored Trogira.

- Dalmatia Boat Show je prilika da zajedno proslavimo strast prema moru i nautici. Naše područje je neraskidivo povezano s morem i zato smo odlučili organizirati manifestaciju koja će ovjekovječiti tu vezu i sigurni smo, postati tradicija - poručili su organizatori.

Oni koji su u potrazi za novim brodom, imati će priliku birati između novih i rabljenih plovila koja uključuju sportske brodove, Flybridge jahte i dnevne kruzere. Neki od brandova koji će biti zastupljeni su Absolute, Axopar, Bali, Beneteau, Excess, Hanse, De Antonio, Fountaine Pajot, Fjord, Lagoon, Merry Fisher, Prestige, Galeon, BSC, Maxima, Nikhen, Rand Boats, Sessa Marine, Saxdor, Sea Ray, Superrib, Williams Jet Tenders, SUR Marine, 3d Tender te mnogi drugi.

image

Dalmatia Boat Show

Ljubitelji hedonizma i vrhunske gastronomije uživat će u ponudi restorana Yachtclub, na natkrivenoj terasi s veličanstvenim pogledom na zaljev. Prvoklasna riba i morski plodovi, govedina i janjetina uzgojena na lokalnim pašnjacima, domaće voće i povrće te vrhunska vina, garancija su nezaboravnog zaranjanja u tajne hrvatske kuhinje.

Posebna pogodnost, za one koji dolaze iz daleka, je vrhunski smještaj s pet zvjezdica u predivnoj marini Baotić. Luksuzni prostori, veličine od 32 do 113 četvornih metara, savršen su izbor za pojedinačne putnike, kao i obitelji ili grupe prijatelja.

- Za posjetitelje smo pripremili niz iznenađenja i zaista se potrudili da svi koji dođu dožive nešto posebno na svakom koraku, jer želimo da prvi Dalmatia Boat Show bude apsolutno nezaboravan. Imamo bogat party program, brodske ture, gastronomske bravure naših vrhunskih kuhara, ukratko, bit će to prava mediteranska fešta. Naravno, Dalmatia Boat Show nije samo prilika za promociju proizvoda i usluga, već i mjesto za razmjenu ideja, uspostavljanje novih poslovnih veza te praćenje najnovijih trendova u industriji - zaključuju organizatori.

image

Plan sajma

Dodajmo kako će radno vrijeme sajma biti od četvrtka do nedjelje, od 10 do 18 sati, cijena ulaznice je 8 €, a djeci i umirovljenicima je ulaz besplatan. Posjetitelji sajma u Trogiru mogu koristiti parking na lokaciji Gradski parking Foša, gdje će biti organiziran prijevoz taxi brodom svakih 20 minuta, od 9 do 19 sati.

Sve informacije o prvom Dalmatia Boat Showu možete pronaći na službenoj web stranici, a pristupnicu za izlagače možete ispuniti OVDJE.

27. travanj 2024 19:34