Novosti Svijet

horor na cesti

Srpskoj voditeljici nastradaloj u bizarnoj nesreći liječnici su uspjeli spasiti ruku: operacija je trajala nekoliko sati, otkriveni detalji stravičnog sudara

horor na cesti

Srpska TV voditeljica Dea Đurđević koja je rano jutros u Beogradu doživjela strašnu prometnu nesreću u kojoj joj je autobus otkinuo ruku, uspješno je operirana i ruka će joj, čini se, biti spašena.

Kako piše Kurir, voditeljica je oko 14 sati izašla iz operacijske sale nakon višesatne složene operacije u kojoj joj je kirurg Bumbaširević prišio ruku i uspio vratiti cirkulaciju.

Horor u Beogradu: poznata srpska voditeljica u teškoj prometnoj nesreći ostala bez ruke

Đurđević je, kako smo ranije javili, teško ozlijeđena pod prilično bizarnim okolnostima. Nesreća se dogodila kod bolnice 'Dr. Dragiša Mišović', a u njoj su sudjelovala ukupno dva autobusa i tri automobila.

Njen je automobil sudjelovao u lančanom sudaru, nakon kojeg su vozači su izašli iz svojih vozila kako bi utvrdili nastalu štetu, no u tom trenutku naišao je autobus koji se zbog zaleđene ceste nije mogao zaustaviti. Na voditeljicu je naletio dok je stajala na pločniku i, kako pišu srpski mediji, 'doslovno ju pokupio'. U silovitom naletu autobus joj je otkinuo ruku.

 

Naslovnica Svijet