Novosti Svijet

netočne informacije

Jedna od najpoznatijih svjetskih medijskih kuća bezrezervno se ispričala Melaniji Trump, odšteta će biti značajna: evo čime su uvrijedili prvu damu Amerike

netočne informacije

Članovi uredništva i uprave Daily Telegrapha "bezrezervno" su se ispričali Melaniji Trump i pristali isplatiti obeštećenje za članak objavljen prošli tjedan.

U listu kažu da će odšteta biti "značajna" i pokrit će odvjetničke troškove prve dame SAD-a.

U priopćenju Daily Telegrapha stoji da je u priči s naslovnice pod nazivom "The Mystery of Melania" napisano mnoštvo netočnih informacija, piše u subotu BBC.

Među njima je i podatak po kojemu profesionalna manekenska karijera aktualne prve dame Amerike i nije bila pretjerano uspješna dok nije susrela svojeg sadašnjeg supruga te onaj po kojemu je u izbornoj noći plakala.

Iz uprave lista kažu da ti podaci o Melaniji Trump nisu smjeli biti objavljeni te da su spremni platiti odštetu.

U članku objavljenom u subotnjem izdanju list joj upućuje ispriku te navodi da je gospođa Trump "bila uspješna manekenka i model i prije nego što je susrela sadašnjeg supruge te da je uspjela u karijeri bez njegove pomoći". 

Uz ostalo, Daily Telegraph se ispričava i što je pogrešno napisano kako su se majka, otac i sestra gđe. Trump 2005. preselili u New York te da žive u zgradi u vlasništvu Donalda Trumpa. 

U današnjem se članku demantira informacija po kojoj otac Melanije Trump izgleda zastrašujuće, kako je list ranije pisao te da nije bio strog prema članovima svoje obi

Naslovnica Svijet