Novosti Svijet

KRVAVA AMERIKA

Novo krvoproliće u SAD-u: troje ubijenih u pucnjavi, mlada napadačica počinila samoubojstvo nakon masakra

KRVAVA AMERIKA

Napadačica naoružana vatrenim oružjem ubila je tri osobe i još tri ranila prije nego je počinila samoubojstvo u četvrtak u industrijskoj zoni u Perrymanu, u američkoj saveznoj državi Maryland, stotinjak kilometara sjeverno od Washingtona, objavila je lokalna policija.

Mlada žena (26) koja je radila u skladištu farmaceutskih proizvoda u gradu Aberdeenu iz još neutvrđenih razloga pucala je na kolege nakon devet sati po lokalnom vremenu i zatim počinila samoubojstvo.

Šerif okruga Harford, Jeffrey Gahler je potvrdio da je više ljudi ozlijeđeno i da ima više mrtvih.

Izvjestitelj NBC-a rekao je da je iz više policijskih izvora doznao da je napadač bila žena. Jedan policijski izvor rekao je Reutersu kako dužnosnici vjeruju da je osumnjičena osoba imala problema povezanih s poslom. Koristila je samo jedan pištolj, rekao je šerif, a policajci na mjestu događaja nisu pucali.

Incident se dogodio kod distribucijskog centra lanca ljekarni Rite Aid koji je okružen drugim skladištima. U centru radi oko 1000 ljudi, a priprema isporuke robe i lijekova za više od 2500 ljekarni.

Ranije objavljeno: U Perrymanu, oko 50 km sjeveroistočno od Baltimorea u saveznoj američkoj državi Maryland, u pucnjavi su ubijene 3, a ranjene 2 osobe, piše CNN, a prenosi HRT.

Do pucnjave je došlo u blizini glavne zgrade distribucijskog centra u kojem radi 1.000 osoba. Policija i FBI su na mjestu događaja. NBC javlja da je za pucnjavu odgovorna žena.

Stanovništvo je upozoreno da izbjegava poprište incidenta.

Naslovnica Svijet