Novosti Svijet

incident u javnom prijevozu

'Otvaraj vrata pi*** ti materina, kasnim na posao, a pet autobusa nije došlo!': nervozna djevojka izvrijeđala vozača autobusa, rasprava eskalirala u fizički obračun

incident u javnom prijevozu

Gužve i kašnjenja u javnom gradskom prijevozu nisu ugodne, a pogotovo ne kad su učestale i kad za njih nitko ne odgovara.

Upravo zbog kašnjenja u Beogradskom autobusu je došlo do nemilog incidenta čija snimka je objavljena na Facebook stranici "Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva".

Sve je počelo kad se jedna putnica žalila vozaču koji je kasnio nakon što se prethodnih pet autobusa na toj lijini nije pojavilo i tražila broj telefona na koji se može žaliti.

Vozač je, prema svjedočenju osobe koja je objavila video, djevojci uputio niz psovki i uvreda te izašao iz autobusa tvrdeći da neće voziti dalje dok frustrirana djevojka ne prestane galamiti.

Usred te rasprave vozač je uhvatio djevojku i izvukao ju na cestu, a navodno se zatim i fizički obračunao s njom. Udarao ju je čak i kad je plakala i tražila da ju pusti, a većina putnika je samo mirno gledala incident ispred autobusa, tvrdi osoba koja je snimila svađu u autobusu.
 

 

Naslovnica Svijet