Novosti Svijet

Bizaran slučaj

Dijagnosticirali su joj gastritis, ali stanje je bilo mnogo ozbiljnije: žena koja je rodila 'skrivenu bebu' šokirala svijet

Bizaran slučaj

Neželjena trudnoća može ozbiljno ugroziti vezu dvoje ljudi i natjerati ih da preispitaju vlastiti odnos. Ali, što ako je u pitanju nagli 'dobitak' djeteta, bez faze trudnoće?

Koliko god bizarno zvučalo, upravo to dogodilo se ovome paru. Nitko, pa čak ni doktori, nisu mogli pretpostaviti da je djevojka trudna sve dok nije rodila. 

"Naš je slučaj češći nego što mislite. Radi se o tome da su testovi na trudnoću poprilično nesigurni nakon određenoga razdoblja", napisao je protagonist priče koja je šokirala svijet. 

Mnogo se tu čudnih stvari ispreplelo kako bi 'sakrilo' bebu u stomaku, a sretni tata podijelio je priču s korisnicima na Internetu. Njegov se svijet doslovno preko noći okrenuo naopako, pa je odlučio slučaj otkriti svijetu.

"Prije 6 mjeseci moja je djevojka rodila. Nitko nije imao pojma da je bila trudna. Više puta test se pokazao negativnim, a za njen natečeni stomak doktori su okrivili teški gastritis. U to je vrijeme pila i pilulu, tako da nitko nije mogao ni pomisliti da se radi o trudnoći. Moj sin rođen je u 2 ujutro u WC školjci gotovo bez ikakvih prethodnih trudova."

Nakon toga slijedi priča novopečenoga oca, koji to nije htio, ni planirao postati. Njegov trud da se privikne na malu pridošlicu rezultirao je i konačnim uživanjem u očinstvu, a njegov ljubimac, pas Thor također se naviknuo na bebu.

Cijelu priču ovoga para možete pročitati ovdje.

Naslovnica Svijet