Novosti Svijet

ŠTO VIŠE HOĆETE

Zapalio društvene mreže: osnivač srpske stranke Dveri održao vatreni govor u skupštini o LGBT lobijima

ŠTO VIŠE HOĆETE

Osnivač srbijanske stranke Dveri održao je vatreni govor o pravima LGBT zajednica i nije niti malo štedio predstavnike spolnih manjina. Dapače, njegovo govor je na društvenim mrežama pogledalo preko dva milijuna ljudi, s različitim emocijama i stavovima.

- Gay parada je nešto što ste vi odavno prevladali. Vas zanima puno više od toga – istakao je Obradović i nastavio:

- Poanta je pozitivna diskriminacija homoseksualne populacije koja treba imati veća prava nego drugi građani Srbije u ovome društvu i državi. Gdje je većina ovoga naroda, društva i države? Prava manjina su maksimalna, a gdje je većina? Gdje su tradicionalne obiteljske vrijednosti?

- Nemojte nametnuti svoju ideologiju na homoseksualnost, kao nešto normalno, prirodno i moderno. Ne slažemo se s time, i nećemo dopustiti da nam se to dogodi, jednostavna stvar. Što prije to shvatite to bolje za tolerantan i civiliziran dijalog, mi ne ulazimo u vaša prava, nitko ne ulazi u vašu privatnost, nemojte vi ulaziti u naše škole i vrtiće, među našu djecu i nametati nešto što je suprotno našim tradicionalnim i obiteljskim vrijednostima - rekao je između ostalog Obradović.

 

Naslovnica Svijet