Novosti Svijet

pokušao pobjeći

Objavljena uznemirujuća snimka krvoprolića u SAD-u, drogirani napadač koji je od prije poznat policiji urlao: Trebali ste me ubiti, zašto niste pucali u mene!?

pokušao pobjeći

 - Trebali ste me ubiti, zašto niste pucali u mene!? Htio sam ih sve pobiti - navodno je urlao Richard Rojas iz Bronxa koji se jučer automobilom na njujoškom Times Squareu zabio među pješake usmrtivši pritom jednu osobu, a ozlijedio njih 22.

Rojas je ubio 18-godišnju Alyssu Elsman iz države Michigan, dok su 22 osobe s ozljedama završile u bolnici. Pomahnitali vozač napuhao je 0,0 promila, ali je vrlo brzo policiji priznao da je pušio K2, jednu vrstu sintetičke marihuane.Nakon što je u stravičnom pohodu pokosio ljude, pokušao je pobjeći, ali brzo je zaustavljen i predan policiji. Pojavila se i uznemirujuća snimka krvavog pohoda Richarda Rojasa (26), otprije poznatog policiji. Ima podeblji dosje zbog vožnji u pijanom stanju, ali i raznih psihotičkih ispada.

Rojas je policiji rekao da ga je sam Bog nagovorio na krvavi pohod.

Još prošloga tjedna Richard Rojas imao je posla s policijom kada je nožem nasrnuo na nepoznatog muškarca u Bronxu pritom ga pitavši osjeća li se sigurno. Navodno je mislio da mu je taj muškarac pokušao ukrasti identitet.

Pušten je na slobodu nakon što se uspio nagoditi s policijom u Bronxu.
 

 

 

Naslovnica Svijet