StoryEditorOCM
Promo arhivSpecijalna bolnica ‘Akromion’ organizira 18. simpozij

‘Osteoartritis – degenerativna bolest današnjice’

Piše Promo
15. studenog 2019. - 10:00

Simpozij za stručnu javnost u organizaciji Specijalne bolnice za ortopediju i traumatologiju “Akromion”, na temu “Osteoartritis – degenerativna bolest današnjice”, održat će se u hotelu “Radisson Blu resort” u Splitu, u subotu 16. studenoga, s početkom u 9 sati.

Ovo je ukupno osamnaesti po redu simpozij koji organizira “Akromion”, a peti u našem gradu. Proteklih godina je na simpoziju u Splitu sudjelovalo više od 200 liječnika obiteljske medicine, fizijatara i fizioterapeuta iz cijele Hrvatske.

Izniman interes stručne javnosti potvrda je timu Specijalne bolnice za ortopediju i traumatologiju “Akromion” da nastavi s prenošenjem spoznaja o novijim dijagnostičkim i terapijskim postupcima i metodama, a sve s ciljem da i dalje postižu vrhunske rezultate koji omogućavaju zadovoljstvo pacijenata zbog njihova brzog oporavka.

Osamnaesti po redu simpozij održava se na temu “Osteoartritis – degenerativna bolest današnjice”. Zbog produžetka životnog vijeka razumljivo je da se susrećemo sa sve više degeneratvnih bolesti, a tako i degenerativnih bolesti zglobova, osteoartritisa. Osteoartritis je, nakon srčanožilnih bolesti, drugi po učestalosti uzrok kronične radne nesposobnosti. Zanimljiva predavanja i rasprave s uzvanicima vodit će prof. dr. Miroslav Hašpl, prof. dr. Nikola Čičak, dr. Denis Tršek, dr. Hrvoje Klobučar, dr. Damir Starčević, dr. Aida Filipčić, dr. Dražen Lovrić, dr. Nenad Medančić, dr. Tomislav Tabak, dr. Krešimir Oremuš, spec. anesteziolog, te fizioterapeutkinja Pavica Gorupić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 00:52