StoryEditorOCM
Promo arhivNa adresi Sv. Martina 123

Otvoren je novi supermarket Tommy u Podstrani

Piše PROMO
1. kolovoza 2019. - 17:46

Novi supermarket Tommy opremljen je po suvremenim standardima kako bi kupcima osigurao maksimalnu funkcionalnost i poseban doživljaj kupovine, uz tradicionalno povoljne cijene.
Supermarket nudi bogatu i kvalitetnu asortimansku ponudu kao i posebne cjenovne akcije, te niz drugih pogodnosti za potrošače.
Novi „Tommy“ u Podstrani obogaćuje trgovačku ponudu na ovom području, gdje je prepoznatljivi Tommy-jem koncept prodajnih mjesta već odavno prihvaćen od strane potrošača.
U prodajnom prostoru i na ukupnoj korisnoj površini od preko 800 m2 Tommy nudi široki asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a posebno se ističu odjeli mesnice, svježeg voća i povrća, delikatese te pekarnica „Bobis“ sa pekarsko-slastičarskim proizvodima, na bazi dnevno svježe ponude. Za kupce je osiguran i veći broj parkirnih mjesta.
U novom supermarketu zaposleno je 16 novih radnika.


Politikom kontinuirane ekspanzije prodajna mjesta Tommy-ja postaju još dostupnija potrošačima koji prepoznaju kvalitetu i konkurentnost ponude, a ova poslovnica je nova u nizu prodajnih mjesta Tommy-ja u Splitsko-dalmatinskoj županiji gdje je Tommy već nekoliko godina apsolutni tržišni lider, a lidersku poziciju preuzimamo i u drugim dalmatinskim županijama.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 15:33