StoryEditorOCM
Promo arhivPRIJAVI LOKACIJU U SVOM KVARTU

Uključi se u naš projekt „za lipšu Dalmaciju!“

Piše PROMO
6. lipnja 2019. - 10:25

Svakoga sata, 365 dana u godini osluškujemo vaše potrebe, i tako već 25 godina. Pomažemo, doniramo i podupiremo različite akcije i projekte. Dalmacija nam je svima toliko toga dala. Vrijeme je da joj vratimo. Uključi se u naš projekt „za lipšu Dalmaciju!“

Radio Dalmacija su naši slušatelji. Njihove potrebe, želje. Teme u našem programu odraz su svakodnevne interakcije s njima. Kao i uvijek, i ovog puta prepoznali smo njihove potrebe i odlučili projektom „za lipšu Dalmaciju“ urediti dječji park/igralište ili neki drugi dio Dalmacije.

Nadamo se da ćemo ovim projektom potaknuti i druge na ovakve društveno-odgovorne akcije.

Kroz svakodnevne pozive i mailove naših slušatelja vidimo koliko je problema.Znamo također i da svaki Dalmatinac gradi svoj identitet kroz pripadnost Dalmaciji. Ta pripadnost znači i dužnost. I naša je dužnost pokazati tu ljubav.

Uložit ćemo vlastita sredstva, vrijeme i trud te iskoristiti činjenicu da kao najslušaniji radio u Dalmaciji možemo ovu ideju osvijestiti te nametnuti drugima jer zajedno možemo više.

Prvog smo partnera pronašli jer HEP je više od struje!

Nervira te kako izgleda igralište na koje vodiš dite svaki dan? Uvati te tuga kad vidiš prazne branke, kad se sitiš svoje ekipe tu…fali ti galama s balota? Promijeni to! Neka tvoje igralište bude ono koje ćemo zajedno urediti.

Ispričaj nam svoju priču i Ispuni obrazac "za lipšu Dalmaciju“!

Putem obrasca prijavi lokaciju u svom kvartu i ukoliko te odaberemo očekuj ekipu Radio Dalmacije u punom sastavu. Doći ćemo ti u subotu, 15.lipnja, ponijeti alat, povesti ekipu i prijatelje, a i neke poznate face.

Za više detalja slušaj Dalmaciju! Za lipšu Dalmaciju-zajedno!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 06:59