StoryEditorOCM

Evo kako najbrže do zamjenskog automobila

Piše PROMO
8. svibnja 2019. - 12:01

Tijekom prošle godine na području Hrvatske dogodile su se 33.402 prometne nesreće, od kojih 22.983 s materijalnom štetom.

 

Ukupna šteta na vozilima premašuje milijunske iznose, a pojedinačna može stvoriti velike rupe u kućnom budžetu. Nezgode koje nisu evidentirane u MUP-ovoj statistici, još su češće. Nezgoda pri parkiranju, štete od tuče, snijega, poplave, provala...

- Izlazeći automobilom iz dvorišta, prednjim sam branikom zapela za zid i cijelog ga potrgala - kaže Lara Čituljski, koja je već godinama osigurana u Croatia osiguranju.

Zahvaljujući polici kasko-osiguranja, imala je pravo na popravak automobila u jednom iz mreže od 64 ovlaštena servisa Croatia osiguranja diljem zemlje, koji zadovoljavaju najviše tehnološke standarde industrije.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

- Čim su preuzeli moj automobil na popravak, dobila sam zamjenski. Tih nekoliko dana zamjenski automobil me spasio i omogućio mi da i dalje na vrijeme izvršavam sve svoje redovne obaveze. Bez njega ne bih uspjela jer jednostavno nisam imala gdje nabaviti drugo vozilo - objašnjava Lara Čituljski te dodaje da je zadovoljna obavljenim servisom.

Na sve popravke u svoja 64 ovlaštena servisa, Croatia osiguranje pruža doživotno jamstvo. Šteta se rješava već u roku od pet radnih dana. Kasko-polica Croatia osiguranja pokriva brojne štete, uključujući i one za koje je vozač sam kriv, poput nezgode pri parkiranju ili prometne nesreće, ali i provale te krađe

S takvom se situacijom suočio Ante Zubović kad ga je jedno jutro na parkiralištu zateklo razbijeno stražnje vjetrobransko staklo. Ništa nije ukradeno, no auto nije bio u voznom stanju. Nakon što je policija sastavila zapisnik, otišao je na procjenu u Croatia osiguranje, u kojem ima policu kasko-osiguranja.

- Zahtjev je iznimno brzo riješen te su nas uputili u jedan od svojih ovlaštenih servisa. Auto je bio popravljen za samo pet dana. Bio bi i prije da nije bio vikend i da se nije moralo naručiti staklo - priča Ante Zubović i dodaje kako je zadovoljan cjelokupnom uslugom, zbog čega je i ove godine uplatio kasko Croatia osiguranja. I njegov otac osiguranik je Croatia osiguranja, i to od 1973., kada je tek položio vozački ispit, kao i djed.

- Moglo bi se reći da je Croatia osiguranje naše obiteljsko osiguranje, a da smo itekako zadovoljni, potvrđuju sve ove godine - zaključuje Ante Zubović.

- Istraživanja su pokazala da pri nastanku štete klijente najviše pogađa stres i nemogućnost daljnjeg korištenja vozila, a zatim i problem u pronalaženju odgovarajućeg servisa. Na te zahtjeve mi smo odgovorili pružanjem usluge zamjenskog vozila i popravka u vrhunskim servisnim radionicama. Danas smo ponosni što naši klijenti imaju razlog više da kažu dobro je biti u Croatiji - zaključila je Lidija Pecigoš Višnjić, direktorica Sektora za razvoj i upravljanje proizvodima u Croatia osiguranju.

Sve o kasko-polici Croatia osiguranja, usluzi zamjenskog vozila te dostupnosti 64 ovlaštena servisa u cijeloj Hrvatskoj doznajte ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 16:20