Novosti Promo

PERSPEKTIVNO ZANIMANJE U TURIZMU

Steknite licencu za voditelja poslovnice prije zakonskih promjena!

PERSPEKTIVNO ZANIMANJE U TURIZMU

Produljenje turističke sezone i povećanje broja turista doveli su do potražnje za voditeljima poslovnica turističkih agencija.

Novi Zakon o pružanju usluga u turizmu stupio je na snagu 1. siječnja 2018. godine. Ministarstvo turizma uskoro će objaviti i nove pravilnike po kojima će polaganje stručnih ispita biti složenije i skuplje. To ukazuje na mogućnost da su tečajevi i stručni ispiti koje su visokoškolske ustanove najavile za travanj i svibanj 2019. i posljednji koji se izvode po starim, nešto lakšim uvjetima. Pri tome treba naglasiti da će svi kandidati koji pohađaju ovaj tečaj polagati ispite prema starom pravilniku, neovisno o tome hoće li se u međuvremenu objaviti novi pravilnik, bitno je samo da je program tečaja započeo prije nego je objavljen novi pravilnik.

Visoka škola Aspira organizira u Splitu i Zagrebu programe za polaganje stručnih ispita za voditelja poslovnice. Seminar u Splitu počinje 29. travnja, a u Zagrebu 06. svibnja.

Praksa kao temelj stjecanja licence

Upisom seminara za voditelja poslovnice na Aspiri jamčite sebi kvalitetno zaposlenje u turizmu. Od iskusnih ćete profesionalaca imati priliku naučiti sve tajne prakse. Predavači su eminentni stručnjaci s Visoke škole Aspira, Uprave za zaštitu kulture i kulturne baštine i Ministarstva turizma. Program je namijenjen komunikativnim i kreativnim osobama, koje vole putovanja i upoznavanje novih kultura te žele ostvariti karijeru u turizmu.

Voditelj poslovnice u pravom smislu riječi

Stručni ispit za voditelja poslovnice turističke agencije u Aspiri ističe se izrazitim fokusom na praktične aspekte suvremenog poslovanja. Uz sadašnje se uvjete poslovanja obrađuju i teme vezane uz skoru implementaciju nove europske direktive o paket aranžmanima u hrvatski pravni sustav. Ključna predavanja izvode eksperti s velikim iskustvom u nastavi i brojim stručnim radovima na temu poslovanja turističkih agencija.

Termini održavanja nastave i polaganja teorijskog dijela stručnog ispita izrazito su fleksibilno postavljeni. Popodnevni termin cjelokupne nastave prilagođen je zaposlenim kandidatima. Moći ćete birati između većeg broja ispitnih rokova, po jedan tjedno. Priprema i polaganje stručnih ispita idu brzo i učinkovito uz spremne nastavne materijale, te ljubazno osoblje uvijek spremno pomoći ako što zapne.

Vrlo konkurentnu cijenu naglašavaju razne mogućnosti plaćanja: odjednom po sniženoj cijeni, na tri rate, ali i kroz obročnu otplatu do 12 rata. Upute za prijavu kandidata i više informacija o programu za voditelje poslovnica na https://www.aspira.hr/cjelozivotno-obrazovanje/voditelj-turisticke-poslovnice/.

Naslovnica Promo