StoryEditorOCM
Promo arhivPošalji lokaciju!

Prednosti RBA stambenog kredita

Piše PROMO
22. ožujka 2019. - 13:59

Odaberi svoj stan, kvart i kredit te svima znatiželjnima pošalji lokaciju. Uz RBA podršku prilagodi kredit svome životnom stilu i ostvari svojih nekoliko kvadrata uz kamatnu stopu od 2,90% (EKS 3,20%) za kredit u eurima ili 3,00% (EKS 3,30%) za kredit u kunama.

Travno. Trnsko. Trnava. Trnovčica. Trnje. Trokut. Mojim roditeljima koji žive u Dalmaciji bilo je svejedno. Bili su samo ponosni što im kći napokon ima vlastiti stan. Brat je samo rekao: “Pošalji mi lokaciju, znaš da uvijek falim kad ti dolazim u posjet!” 

“Tako i tvoji turisti fale kad im kažeš Dubrava. Kao da oni znaju jel' kod Tisnog, na Pelješcu ili u Omišu. Sva sreća da s luftmadracima ne završe u sedmici za Dubravu”, odgovaram mu te se prisjećam razgovora s djelatnicom u RBA poslovnici na temu stambenog kredita i moje želje da imam svojih nekoliko kvadrata.

Vraćam film i promišljam kako se nisam niti prethodno najavila i ugovorila sastanak u banci kada sam krenula saznati nešto više o ponudi kredita. “Niste ni trebali. Ovdje su dobrodošli svi koji žele potporu Raiffeisen banke u ostvarivanju svoje budućnosti i realizaciji stambenog pitanja. I kamata je 2,90% (EKS 3,20%) za kredit u eurima“, prijateljska je bila poruka djelatnice koja je sa mnom prolazila korake koji me dijele do ulaznih vrata mojeg novoga stana.

“Koji si kvart? Pošalji mi lokaciju!” stigla je poruka na mobitel. Prijateljica nestrpljivo čeka da napravi đir po stanu. Čini mi se da samo dolazi provjeriti jesam li prenijela njezine feng shui savjete u svoj novi životni prostor. Nisam sigurna da sam slijedila njezin recept. Odlučila sam namjestiti svoj stan baš po svome guštu. Kao i kredit. Mogla sam birati želim li kune ili eure. Odlučila sam odabrati svoj stan, kvart i kredit.

“I ti i kredit ste na istoj lokaciji“, komentar je mlađeg brata koji ne lajka što više nismo susjedi. Kaže da ću mu nedostajati, a zapravo nedostajat će mu pristup mome frižideru i besplatan WiFi. “Sve ćeš to imati u ponudi, samo u mojem stanu“, spretno sam mu vratila te se podsjetila kako sam prihvatila prijedlog djelatnice u RBA poslovnici da prebacim tekući račun u RBA te pritom ostvarila povoljniju kamatnu stopu.

Poslala sam svima lokaciju. Očekujem da će mi ubrzo netko pokucati na vrata mojih 47 kvadrata.

Za sve znatiželjne, prednosti RBA stambenog kredita su:

  • kamatna stopa za EUR 2,90% (EKS 3,20%) i kamatna stopa za HRK 3,00% (EKS 3,30%)
  • bez troška procjene nekretnine do 30.06.2019.
  • bez naknade za obradu kredita.

Iznos stambenog kredita može biti ugovoren od 100.000,00 HRK (14.000,00 EUR) do 1.500.000,00 HRK (200.000,00 EUR).

Sve  dodatne informacije o ponudi RBA stambenog kredita možete dobiti u poslovnicama Raiffeisen banke ili na službenim web stranicama RBA.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 21:37