StoryEditorOCM
Promo arhivPLAĆANJE BEZ REGISTRACIJE!

Uz Split parking aplikaciju plaćajte parking do 23 posto jeftinije

Piše PROMO
13. ožujka 2019. - 16:13

Aplikacijom je sada moguće plaćati i na parkiralištima s rampom, a plaćanje je moguće i bez prethodne registracije

Nova verzija Split parking mobilne aplikacije koja donosi brojne novosti u funkciji je od ovog tjedna. Od sada je putem aplikacije moguće plaćati parking i na parkiralištima s rampom, izuzev parkirališta Bijankinijeva i Gripe gdje će zbog drugog proizvođača aparata to biti omogućeno u narednom periodu. Također je moguće platiti parking putem prepaid računa koji se može nadoplatiti PayDo bonovima koji se mogu kupiti na kioscima Tiska, a prepaid račun omogućava korištenje aplikacije i tvrtkama. Još jedna novost jest da je uvedeno plaćanje bez registracije na aplikaciju.

Iz tvrtke pozivaju sve postojeće korisnike da ažuriraju aplikaciju na svojim uređajima kako bi mogli koristiti nove funkcionalnosti. Njima se želi maksimalno olakšati i pojednostaviti korištenje aplikacije za sve korisnike, kako stanovnike Splita, tako i sve posjetitelje i turiste koji će u sezoni posjetiti Split. Ističu i da je plaćanje putem aplikacije i do 23 posto jeftinije.

- Ako plaćaju parking aplikacijom, korisnici ne moraju plaćati naknade mobilnim operaterima i tako štede novac. Turistička sezona nam je pred vratima i svjesni smo kako ćemo posjetiteljima uvelike olakšati korištenje aplikacije uvođenjem jednokratnog plaćanja bez potrebe registriranja, koju mogu koristiti i svi naši građani, i zato smo se odlučili na taj korak, a već radimo na novim stvarima koje će se uskoro naći u aplikaciji, poručuju iz Split parkinga.

Split parking aplikacija čini pronalazak najbližeg slobodnog parkirnog mjesta u Splitu bržim i jednostavnijim, vozače čuva od frustracija, štedi vrijeme i novac te omogućava maksimalno korištenje postojećih parkirnih mjesta i kapaciteta. O uspješnosti aplikacije najbolje govore brojke pa tako do sada ima preko 20 tisuća jedinstvenih korisnika, a brojka i dalje bilježi kontinuirani rast. Dostupna je za sve pametne uređaje te se besplatno može preuzeti u App Store-u i Google Play trgovini. Aplikacija također omogućava navigaciju do odabranog parkirnog mjesta i parkinga, a korisnici mogu anonimno prijaviti i nepropisno parkiranje, poručili su iz tvrtke Split parking.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 02:02