StoryEditorOCM
Promo arhivdoznajte koje pozicije traže

Najtraženiji sezonski posao u turizmu ove je godine u D-Marin Hrvatska

Piše PROMO
22. veljače 2019. - 12:11

Dogus grupa, jedna od najuspješnijih globalnih turističkih grupacija i jedan od najvećih stranih ulagača u hrvatski turizam, zapošljava 50 sezonaca u ugostiteljskim objektima u dvije marine u Hrvatskoj. D-Marin Dalmacija u Sukošanu, D-Marin Borik u Zadru i šibenska D-Marin Mandalina dio su D-Marin lanca 11 najvećih marina u istočnom Mediteranu kojima upravlja Dogus grupa. Uz 11 marina u Hrvatskoj, Crnoj Gori, Turskoj i Grčkoj, Dogus odnedavno partnerski posluje i u top-marinama u Dubaiju.

Dogus je u deset godina poslovanja u Hrvatskoj postao jedan od najvećih inozemnih ulagača u hrvatski turizam. Od 2009. godine, kada je akvizicijom marine D-Marin Mandalina ušao na hrvatsko tržište, u domaći turizam uložio je više od 250 milijuna eura, a za Dogus Group danas radi oko 350 hrvatskih građana. Dogus je u Hrvatskoj vlasnik nagrađivanog i jednog od najluksuznijih hotela u Hrvatskoj, Ville Dubrovnik.

“Sve su naše marine u posljednjih nekoliko godina renovirane, a ulagalo se u cijelu infrastrukturu, kao i u obogaćivanje sadržaja koji nude”, kaže Božidar Duka, regionalni direktor D-Marin Hrvatska.

D-Marin Dalmacija sa 1200 vezova u moru i 300 na kopnu najveća je marina u Hrvatskoj. U nju je Dogus u protekle tri godine investirao 25 milijuna eura, od čega 6,5 milijuna u Portus Beach Club&Restaurant otvoren 2016. Od ove godine novi ugostiteljski objekt, Forty Bar, dobit će i nedavno renovirana boutique marina D-Marin Borik u Zadru, u koju je tijekom 2018. godine uloženo oko 2 milijuna eura.

“Sva ta ulaganja ne bi značila ništa da nema ljudi. Ponosni smo na naše osoblje, koje se u svakom trenutku gostima trudi pružiti vrhunsku uslugu i brine se da i ona i doživljaj boravka u našim marinama budu najbolji mogući”, naglašava Božidar Duka.

D-Marin ove godine u Portus Beach Clubu i Forty Baru zapošljava pedesetak sezonskih radnika.

“Naši djelatnici imaju priliku raditi u vrhunskim objektima i doista dinamičnom okruženju. Imaju priliku biti dio Dogus grupe, u kojoj su i neki od najpoznatijih globalnih brendova.  Uvijek je dobro za stjecanje vještina i iskustava, kao i za postavljanje poslovnih standarda, raditi u velikom sustavu koji pruža priliku za internu edukaciju i priliku za napredovanje unutar tog sustava. Rad u velikim sustavima, s jasno postavljenim standardima i korporativnom kulturom, snažna je referenca u životopisu”, naglašava Duka.

Iz tvrtke D-Marin kažu da im je cilj stvoriti tim koji zahtjevnim gostima može pružiti vrhunsku uslugu.

Želite li postati dio tog tima, sve informacije o postupku prijava možete pronaći na linku.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 00:23