StoryEditorOCM
Promo arhivASPIRA I HGK SPLIT

Poduzetnički klub "Aspira"

Piše PROMO
4. veljače 2019. - 15:25

S ciljem razvijanja i jačanja poduzetničkog duha i vještina studenata, osnovan je Poduzetnički klub "Aspira" pri Visokoj školi za menadžment i dizajn "Aspira". Cilj rada usmjeren im je na osposobljavanje mladih za poduzetnički svijet, poticanje kreativnog i inovativnog razmišljanja te u konačnosti pokretanje vlastitog startup-a. Dodatnom edukacijom preko raznih radionica, gostujućih predavanja, tribina i okruglih stolova žele pomoći svim potencijalnim poduzetnicima. U klubu trenutno djeluje 10 aktivnih članova na čelu s dva koordinatora. Iako su mladi klub, već su pokrenuli suradnje s određenim poduzetničkim inkubatorima i centrima u Splitu i okolici. Uz pomoć Hrvatske gospodarske komore dobili su mogućnost predstaviti svoj aktualni projekt digitalizacije muzeja.

- U sklopu Noći muzeja, koji je ove godine imao za temu digitalizaciju i inovaciju, implementirali smo interaktivne virtualne šetnje s raznim atraktivnim sadržajem, pogotovo za mlađu populaciju -  izjavio je nositelj projekta Arsen Radović. Projekt Kluba prezentiran je 1. veljače u prostorima HGK Split.

Poduzetnički klub "Aspira" poziva sve sadašnje i buduće poduzetnike željne znanja da se pridruže Danu poduzetništva 27. veljače u Visokoj školi "Aspira".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 18:38