StoryEditorOCM
Promo arhivREKORDNIH 40 IZLAGAČA

Evo kako je bilo prvog dana splitskog Sajma sporta u Jokera

Piše PROMO
23. rujna 2018. - 08:04

Jedini splitski Sajam sporta, vanškolskih aktivosti i tehničke kulture već sedmu godinu zaredom održava se ovog vikenda u Jokeru. Sajam je okupio sve sportske, plesne i druge klubove, udruge i organizacije koje se bave slobodnim aktivnostima djece i mladih koji su se u prodajnom centru Joker predstavili djeci i roditeljima kroz izložbene prostore i prigodni program.

Ove godine sajam je ugostio rekordnih 40 izlagača. Na brojnim štandovima tijekom ovog vikenda predstavili su se desetci sportskih klubova - od nogometa do streličarstva, od triatlona do skokova u vodu, zanimljive udruge robotike i organizacije za slobodne aktivnosti, atraktivne plesne skupine, kulturno umjetnička društva... ukratko, sve što je vaš mališan mogao zamisliti.

Neki od njih predstavili su svoje talente i vještine u prigodnom programu, u kojem su nastupili KUD Jedinstvo, dječji zbor Srdeice, plesne skupine CAF Spliters, Clique i centra plesa te karate klub Zonshin. Kako je bilo u Jokeru danas, pogledajte u fotogaleriji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 05:43