StoryEditorOCM
Promo arhivPROGRAM DOBRA PRILIKA

Otkrijte što se sve nadoplaćuje u zdravstvu i kako izbjeći te troškove

Piše PROMO
25. rujna 2018. - 12:03

Koliko ste često kod liječnika ili u ljekarni? Od ove godine pacijenti bez dopunskog osiguranja sudjeluju u doplatama troškova za više stotina zdravstvenih usluga. Isto je i s izdavanjem lijekova na recept, za koje nadoplata iznosi 10 kuna. Isti iznos nadoplatit ćete i za svaki odlazak k svojem obiteljskom liječniku, ginekologu ili stomatologu. Za troškove bolničkog liječenja nadoplatit ćete 100 kuna po danu, s time da osiguranik po jednom ispostavljenom računu može platiti najviše 2000 kuna.

Uz ugovoreno dopunsko zdravstveno osiguranje u Croatia osiguranju, korisnik svih tih troškova nema. Mjesečna premija za osnovno pokriće dostupna je od 70 kuna, a svi koji u Croatia osiguranju do 31. prosinca ove godine ugovore policu dopunskog zdravstvenog osiguranja imaju pravo na dva besplatna pakiranja svakog lijeka s B-liste po nezaštićenom imenu u prvoj godini korištenja. Korisnik dobije iskaznicu koja se upotrebljava kao sredstvo bezgotovinskog plaćanja tako da troškovi nadoplate izravno terete policu dopunskog zdravstvenog osiguranja. Stoga ne mora razmišljati ima li gotovine i koliko iznose nadoplate u zdravstvenom sustavu. Policom dopunskog zdravstvenog osiguranja u Croatia osiguranju pokrivaju se sve doplate bez ograničenja, što znači da uslijed iznenadne bolesti nećete ostati bez svoje police.

Osim toga, svi korisnici Croatia dopunskog zdravstvenog osiguranja imaju pravo na popust od najmanje 15 posto na sve usluge u vlastitim poliklinikama Croatia osiguranja u Zagrebu, Koprivnici, Puli  i Splitu. Više o svim pokrićima i pogodnostima saznajte ovdje.

Svi koji ugovore policu dopunskog zdravstvenog osiguranja u Croatia osiguranju ostvaruju pravo na članstvo u programu Dobra prilika. Tim programom Croatia osiguranje svojim klijentima omogućuje popuste i pogodnosti kod više od 80 partnerskih tvrtki. Korisnici koji imaju policu životnog ili zdravstvenog osiguranja mogu ostvariti popuste kod partnera koji nude usluge i proizvode vezane za zdravlje i zdrav život. Popis svih tvrtki kod kojih se mogu ostvariti popusti možete pronaći ovdje

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 03:44