StoryEditorOCM
Promo arhivOSVOJI TROGODIŠNJU ŠKOLARINU ZA STUDIJ TURIZMA NA BERNAYSU

Uz Slobodnu i Bernays #MOGUVIŠE<br />  

Piše Promo
12. rujna 2018. - 11:58

Sanjaš o karijeri u turizmu i želiš obrazovanje koje će te u potpunosti  pripremiti za tržište rada?

Slobodna Dalmacija i Edward Bernays University College daruju ti jednu cjelovitu trogodišnju školarinu za preddiplomski studij "Menadžment i marketing turističke destinacije".

Kako do školarine?
Tvoj zadatak  je pripremiti motivacijsko pismo od minimalno 1800 znakova s razmacima u kojem ćeš obrazložiti:

Zašto si baš ti budući student Bernaysa

Kako vidiš svoj doprinos u razvoju turizma i turističke usluge

Na koji način namjeravaš iskoristiti studij "Menadžment i marketing turističke destinacije" u svom profesionalnom razvoju.

Motivacijsko pismo pošalji na e-mail adresu natjecaj@slobodnadalmacija.hr najkasnije do 30. rujna 2018. Uz pismo priloži i svoje ime i prezime, e-mail te podatke o završenom stupnju obrazovanja.

Detaljna pravila natječaja pronađi ovdje.

Požuri, prijavi se i postani dio Bernaysova tima jer uz Slobodnu i Bernays i ti možeš više!

Najinovativniji studij turizma u Hrvatskoj je na Bernaysu!

Edward Bernays University College izvodi programski, sadržajno i metodološki najinovativniji studij turizma u Hrvatskoj. Studij Menadžment i marketing turističke destinacije vezan je uz koncept „novih ekonomija“, slijedi suvremene trendove i usmjeren je na detaljno praćenje potreba potrošača. Bernaysovi studenti tijekom studija uče se kreativnosti, brendiranju, komunikaciji, novom konceptu menadžmenta i ekonomiji doživljaja, a u njihovo usavršavanje uključeni su i vodeći hotelski lanci, turističke zajednice i agencije, destinacijske menadžmentske tvrtke, event menadžment tvrtke te druge organizacije u koje Bernaysovi studenti odlaze na praksu. Studij Menadžment i marketing turističke destinacije slijedi Bernaysov jedinstveni model obrazovanja koji je, zahvaljujući partnerstvima s 90 organizacija iz komunikacija i turizma, omogućio da svaki peti Bernaysov student dobije trajni angažman već za vrijeme studija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 12:15