StoryEditorOCM
Promo arhivNOVI TOMMY MAXIMARKET

Daljnja ekspanzija prodajne mreže u Hrvatskoj<br />  

Piše Promo
24. svibnja 2018. - 12:00

Kao vodeći dalmatinski i jedan od najznačajnijih nacionalnih trgovačkih lanaca, Tommy najavljuje daljnju ekspanziju prodajne mreže u Hrvatskoj.
Danas se otvorio novi Tommy maximarket u Novalji na otoku Pagu, koji će biti prvo prodajno mjesto Tommy-ja u Ličko-senjskoj županiji.
Maximarket Tommy Novalja, na adresi Lokunje 3, opremljen je po suvremenim standardima, i kao takav će dati dodatnu kvalitetu trgovačkoj ponudi u Novalji i okolici. Ponudu ovoga maximarketa standardno karakterizira širina asortimana prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a posebno žele naglasiti ponudu na odjelima svježeg mesa-mesnice, delikatesa, svježeg voća i povrća, te pekarsko-slastičarskih proizvoda. Površina korisnog prostora iznosi preko 700 metara četvornih, a uposlili su i 26 novih radnika, kojima Tommy nudi stimulativno radno okruženje i visoke radne standarde. Politikom kontinuirane ekspanzije prodajna mjesta Tommy-ja postaju još dostupnija potrošačima koji prepoznaju kvalitetu i konkurentnost ponude, te visoku razinu usluge koju nude.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 07:17